2777
2789
عنوان

بچه ها تو خدا بیاین یه چیز بگین من این احمق رو دوست نداشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2828 بازدید | 142 پست
تف به این دنیا    

واقعا تف😑

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

آره من احمق هنوز دوستش دارم 😭

بیکاریا😣

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر یه همچین آدمی این همه تلاش کردی و خودتو به این در و او ندر زدی؟! خودت میگی احمقه طرف! احمق!

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
یعنی برای خودت ارزش قائل نیستی؟!

چرا هستم بعد ازاون جریان نه پیام دادم نه کاری کردم 

من می‏دانم که تمام هستی برای من خلق شده.. پس نگران نیستم و تمام هستی را یار و یاور خود می‏بینم.
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=773511

خوب واقعن دیگه چه دلیلی می خوای؟

ی همچین آدم ارزشمندی رو فراموش نکن

زن که داره

دوس دخترم داره

رفتی زیر آب شو پیشِ زنش زدی

هنوزم نشستی که دوسش داری چی کار کنی؟

شما اسطوره ی شناخت آدمایی

راهنمایی اینکه بشین ی کم فکر کن

به خاطر یه همچین آدمی این همه تلاش کردی و خودتو به این در و او ندر زدی؟! خودت میگی احمقه طرف! احمق!

😭

من می‏دانم که تمام هستی برای من خلق شده.. پس نگران نیستم و تمام هستی را یار و یاور خود می‏بینم.
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=773511

ببخشید این حرفمو میزنم اما اون اقا احمق نیست بلکه بسیار خوش گذران و دانا و سواستفاده گره .دوست داشتن این شخص حماقته دوست عزیز.در ضمن این دوست داشتن نیست این فقط عادت و وابستگیه.یک هفته تحمل کن خودتو با کتابی چیزی سرگرم کن از یادت میره

🙏 یکی همیشه هست که عاشق و مراقب منه 🙏😍🍁

دوسش نداری خانوم جون وااااابستشی....

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

اون که هر چی،باشه احمق نیست داره حسابی خوش میگذرونه خخخخ

احمق اونایی هستن که بهش پا میدن 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید