2777
2789
عنوان

بچه ها تو خدا بیاین یه چیز بگین من این احمق رو دوست نداشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2828 بازدید | 142 پست

عزیزم من اینجور ادم زیاد دیدم که به زنشون خیانت کردند و رفتن سمت یکی دیگه 

بعدشم وقتی با اون یکی هستن به همون قانع نمیشن بازم میرن سمت جدید ترا

اون اگه وفادار بود به زنش وفادار بود گلم بازم اگه وفادار بود با تو میموند نمیرفت سمت یکی دیگه

اینا بازیچه میخوان برا شهوت و هوس خودشون و تو فقط بازیچه این مرد هستی و چیز دیگه ای نیستی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه وابسته نیستم 

بدجور دارم میسوزم چون خیلی باورش کردم

من می‏دانم که تمام هستی برای من خلق شده.. پس نگران نیستم و تمام هستی را یار و یاور خود می‏بینم.
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=773511

اول اینکه چرا وقتی فهمیدی زن داره رهاش نکردی دلت واسه زنش نسوخت که زندگیش رو خراب کنی حالا که رفته دوست دختر گرفته و تورو رها کرده رفتی به زن بدبختش گفتی حالا میگی دوستش نداشته باشی واقعا که 

تو جوونی مجردی میتونی یه انتخاب خوب کنی یه اتنخابی کهفقط مال تو باشه نه یه مرد رذل که با وجود یه زن میخاد با کسایی دیگه باشه ما خانمها ارزشمون رو فقط محبت ابکی و دروغین مردا ست که مشخص میکنه نه شخصیتمون و افکارمون  

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
عزیزم من اینجور ادم زیاد دیدم که به زنشون خیانت کردند و رفتن سمت یکی دیگه  بعدشم وقتی با اون ی ...

واقعا میدونم دارم

ناراحتم چرا حرفم رو پس گررفتم

من می‏دانم که تمام هستی برای من خلق شده.. پس نگران نیستم و تمام هستی را یار و یاور خود می‏بینم.
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
آره من احمق هنوز دوستش دارم 😭

متاهله

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰
اول اینکه چرا وقتی فهمیدی زن داره رهاش نکردی دلت واسه زنش نسوخت که زندگیش رو خراب کنی حالا که رفته د ...

والا هزار جور داستان سر هم کرد 

سه ساله با هم حرف نمیزنیم

زتم دوست پسسر داره و .......

بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
کلا ابن آقا نمیذاره بهش بدبگذره 😥

پس چرا دوسش داری

انکس ک نداند و نداند ک نداند در جهل مرکب ابد الهر بماند

انکس ک نداند و بداند ک نداند حیف است ک چنین ..... زنده بماند

منکه نمیفهمیدم چی در ورکردم😂😂😂😂

.میشه برا گشایش کارمون ی صلوات بفرستید😢😢😢😢😢

چجوری میتونین با کسی که متاهل رابطه داشته باشین😒 

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

چطور میتونی یه مرد متاهل ودوس داشته باشی😵😵😵

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰
آدم نمیدونه چی بگه اصن😒

این دفه دیر رسیدیا   

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
نه وابسته نیستم  بدجور دارم میسوزم چون خیلی باورش کردم

تو اشتباه کردی سوزش هم نداره تو یکی دیگه رو سوزوندی خودتم سوختی

هیچی تو   این دنیا بی جواب نمیمونه به کسی خیانت کردی اونم به تو خیانت کرده