2777
2789

اول بگم من کنکوری نیستم وچندسال از کنکورم گذشته امل سالهای پرچالشی از کنکورم رو گذروندم..

رتبه یک کنکور امسال ک اومد یچیزی ذهنم رو درگیر کرد 

گذشته از تلاش ک خوب واقعا ستودنی هست فرق بین ما و امسال ما و اترینا چیه؟؟

اگر با دقت نگاه کنیم میبینیم شرایط زندگی ما کجا و اونا کجا

ما تو چ مشقت وسختی زندگی میکنیم واونایی ک هرگز حتی بویی ازین چیزا نبردن ک بدونن سختی چیه..

یه مثال کوچیک بزنم ک الانم خیلی ترند شده تو فضا ی مجازی همینک برای خستگی بچشون میفرستنش خارج خانواده ما کی اینکارو کردن؟؟ کی کل شرایط برای ما فراهم بود؟؟

تاحالا فکر کردین اگر نام جای اترینا بودیم ممکن بود رتبه یک بشدیم؟🤔

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

اینو باید ب پدر مادرا گفت میگن نه ادم درسخون باشه از روستای دورقوز اباد بدون کتاب تستم رتبه یک میشه� ...

این طرز فکرشون از جایی بلند میشه که یه سیاست کثیف رتبه کنکور یه سال تو دهه نود همه جا پخش کردن بدون هیچ امکاناتی رتبه یک شد

گیریم اصلا اکی باشه اون یه استعداد خدادای وناب هس ک تو میلیون ها نفر شاید یکی اینجوری باشه نه عامه مردم نه کل بچها😐

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشدیم. مگه چه امکاناتی داشت که بچه های دیگه نداشتن؟ الان به لطف اینترنت همه به انواع کلاس ها و کتا ...

افرین شما حالت گرفته بشه خانوادت چ کار میکنن برات؟

اصلا توی انتخاب پدر ومادر شما نقش داشتی ک پدرومادرت هردو دکتر از اب دربیاد هردو فهمیده باشن هردو فلان بسان باشن؟؟خیررر

سال پیش هم که صبا معصوم نیا رتبه ۱ شد وضع مالی معمولی داشت. پس میشه نتیجه گرفت نود و نه درصد تلاش خو ...

به چ خانواده هایی میگی خانواده معمولی؟؟؟

ت این فشار وتورم ۹۹ درصد خانوادها غیر معمولین😐

امثال!من مخالفم نمیگم امکانات و اینا تاثیر نداره قطعا داره ولی تو این دوره زمونه همه چی شده گوشی.بچه ها سرگرم گوشی شدن درس نمیخونن وگرنه تو همین گوشی هزارتا کلاس رایگان هست پی دی اف کتابا هست توی تلگرام آزمون های مختلف رو میذارن رایگان فیلمای معلما لو میره تو کانالا ولی بازم کسی درس نمیخونه.چقدررر رتبه برتر داریم ما از روستا دوسال پیش یه پسره رتبه ۱۳آورد چوپانی میکرد تو روستاشون.از رتبه ها تعدادی انقدررر غرق رفاهن خیلیا حتی زندگی متوسط هم ندارن.طرف گوشی چندمیلیونی داره بعد میگه ما پول نداریم درس بخونم!خب تو اگه واقعا درس برات مهمه این گوشیو بفروش باهاش کتاب بخر بعداکه رفتی سرکار صدتا مثل اینو میتونی بخری.من خودم نسل جدیدم و کاملاا موافقم نسل جدید خیلی تنبل و بهانه جو هستیم 

افرین شما حالت گرفته بشه خانوادت چ کار میکنن برات؟اصلا توی انتخاب پدر ومادر شما نقش داشتی ک پدرومادر ...

فکر میکنی چون پدر مادرش دکتر بودن این رتبه شد؟ خیلی هارو میشناسم که پدرمادرشون خیلی بالاتر از این حرفا بودن و باز هیچی نشدن

Ashes to ashes dust to dust
فکر میکنی چون پدر مادرش دکتر بودن این رتبه شد؟ خیلی هارو میشناسم که پدرمادرشون خیلی بالاتر از این حر ...

دقییقا آدم تو بهترین پنت هاوس زندگی کنه تا تلاش نکنه تو درس امکان موفقیت نیست مگر اینکه صندلی بخره!

دقییقا آدم تو بهترین پنت هاوس زندگی کنه تا تلاش نکنه تو درس امکان موفقیت نیست مگر اینکه صندلی بخره!

این حرفا بیشتر از رو حسادته. نمیدونم شما توی جو کنکور بودی یا نه ولی توی کنکور برای هر سوال که شاید ۱۰ خط محاسبات داشته باشه تو فقط ۱ دقیقه وقت داری. حالا تو فرض کن یه نفر اینقدر باهوش باشه که بتونه توی اون تایم ۹۵ درصد سوالات رو جواب بده. خب این تلاش و استعداد خودش بوده نه پول بابا

Ashes to ashes dust to dust

دوست خودم تک فرزند بود و سال اول هیچی نشد شال دوم سوالا رو خرید و رتبه برتر شد تو بهترین دانشگاه ایران داره پزشکی میخونه خودشم میدونه با پول باباش الان رسیده به اینجا حرفتونو قبول ندارم شرایط مالی خوب خیلی کمک میکنه مثلا همون سال کنکور خودم هزینه خرید کتاب تست نداشتم و موبایل شخصی هم نداشتم ک پی دی اف و کلاس کنکور ببینم همین باعث تفاوت ما شد درحالی ک من همیشه نفر اول بودم حتی تو آزمونهای تستی و بدون هیچ تقلبی

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
این حرفا بیشتر از رو حسادته. نمیدونم شما توی جو کنکور بودی یا نه ولی توی کنکور برای هر سوال که شاید ...

آره تا حدودی با حرفاتون موافقم ولی اونجا که گفتید باهوش نه!همین چیزی که گفتید رو یا آدم با هوش متوسط هم میتونه انجام بده به شرطی که تمرین و تکرار کنه واقعیت اینه که کنکور تعداد کمی از سوالاش سخت و ایده جدیده بقیشون تکرار کنکور های سال های پیشه.من شنیدم حتی یه نفر یه بیماری داشته که باعث شده آیکیوش پایین تر از حد معمولی باشه انقدرررر تمرین کرده بود رتبه۳۰۰ (یه همچین چیزی)تجربی آورد!بنظرم درس خوندن جز معدود چیزاییه که نیاز به استعداد نداره با یه هوش معمولی هم میشه قبول شد این همه آدم قبول میشن همه که نابغه نیستن فقطط تلاش و پشتکار فراوان میخواد

دوست خودم تک فرزند بود و سال اول هیچی نشد شال دوم سوالا رو خرید و رتبه برتر شد تو بهترین دانشگاه ایر ...

به اون بحث خرید سوال کاری ندارم بله با پول میشه خرید ولی همیشه که اینطور نیست این دختر که اول شد شاید واقعاا تلاش کرده خونده شما اگر واقعا بخوای میتونی قبول بشی با تلاش و خوندن حالا اونجایی که گفتی کتاب و گوشی نداشتی من واقعا ناراحت شدم کاش از کسی میگرفتی کتابای دست دوم بعضیا اهدا میکنن.ولی واقعیت اینه که الان اکثرا گوشی دارن و درس نمیخونن ولی میندازن گردن وضعیت که ما فلانیم و بهمانیم خب همه که پدرمادرشون دکتر مهندس نیست.پس این همه دانش آموز که قبول میشن با وضع معمولی و حتی رو به پایین چیکار میکنن؟کلا نسل ما یادگرفتیم نا امید باشیم و به جای اینکه فکر چاره کنیم بندازیم گردن شرایط.همینجوری میشینیم ناله میکنیم فقط یه قدم بر نمیداریم واسه درست کردن شرایط اینجور دانش آموزا اطرافم پره مدام سرش تو گوشیه اصلاا من ندیدم دوساعت درس بخونه بعد شاکیه از شرایط