2777
2789
عنوان

کی گفته بهت زیر پای مادرانه😂

73 بازدید | 2 پست

مادر من یه ادم سختگیریه که فکر میکنه با اخلاقای سرد و بدش همه ازش حساب میبرن ولی نمیدونه بدتر داره خودشو تو قلبم میکشه... میدونم یه عشق به بچه هاش درونش هست اما اصلا اونو بروز نمیده و خیلی سرد رفتار میکنه .. گاهی وقتا بیخودی سر به سر بابام میزاره درحالیکه بابام واقعا همیشه بهش عشق ورزیده حتی اگه باهم از قبل بحثی نکرده باشن به بابام میگه من تا الان عشقی از تو ندیدم کلا همش میخواد خودشو لوس کنه . الان که میبینم هیچکس نمیتونه تحملش کنه و مطمئنم کسی به غیر از بابام بود تا الان طلاقش میداد چون خیلی ادم سردیه و بی احساس رفتار میکنه و تا جایی که یادمه هیچ عشق و محبت واقعی ای ازش ندیدم اگر هم دیده باشم بخاطر قشنگی بچگیام بوده که همه از قیافم تعریف میکردن و شبیهش بودم بخاطر همون یکم نازم میداد ولی اونم دیگه الان نمیده... الانم مطمئنم دوباره سر به سر بابام گذاشته و بابام کلی داد و بیداد کرده و حرص خورده و عصبانی و ناراحت شده... از دست این زنی که فکر میکنه با این گند اخلاقیاش سیاست زیادی داره و همه ازش حساب میبرن شدم یه دختر افسرده ای که روز و شب داره درس میخونه فقط از شر این خونه خلاص بشه:))) 

با گرونی ها و بالارفتن قیمت دلار و مخارج زندگی و رو آوردن مادران به سزارین و شیر خشک بهشت از زیر پای مادران به زیر پای پدران منتقل شد 😂

تا درودی دیگر بدرود

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

با گرونی ها و بالارفتن قیمت دلار و مخارج زندگی و رو آوردن مادران به سزارین و شیر خشک بهشت از زیر پای ...

من از دلار و گرونی حرف زدم؟ 

اوکی بدرود ولی حداقل متنو میخوندی بعد نظر میدادی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.