2777
2789

چجوری اعتماد به نفستون زیاده یعنی باید چیکار کرد؟مثلا اکثرا همش تعریف میکنن ازتون همه راضین و شمارو خیلی دوست دارن و یه آدم خیلی خوب میبینن و شماهم واقعا همینطور هستید میشه بگید

اعتماد به نفس یک مسئله درونیه با تعریف و تمجید دیگران بدست نمیاد 

باید سعی کنی تو زمینه های مختلف خودتو ارتقا بدی تا اعتماد به نفست تو اون زمینه ها و در کل بالا بره

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محیطی که بزرگ شدم خیلی کمک کرد بهم 

مخصوصاً پدرم 

همیشه بهم روحیه داد حامی بود

یادمه وقتی حرف میزد خیلی با دقت گوش میداد وقتی هم اشتباه توضیح میدادم خیلی قشنگ جمع می‌کرد 

اولین بار خودش برد منو نمایشگاه کتاب برام کتاب خرید و من اطلاعات ام بالا بردم همین باعث شد در هر مورد بحث حرفی برای گفتن داشته باشم 

ادمای خوشبین و البته بعضیا خود شیرین، از آدم تعریف میکنن اوناییم که چشم دیدن آدمو ندارن چشماشونو کج میکنن و یه طوری برخود میکنن که بلانسبت انگار آدم از سگ کمتره

به این نتیجه رسیدم اونی که بخواد خوشش بیاد خوشش میاد