2777
2789

دیروز میخواستم خفه بشم

گردنم دیروز یکم کبود شد اندازه یه لوبیا

الان کبودیش رفته

ولی امروز صبح با سر درد شدید بیدار شدم یکمم حس میکنم سرگبجه دارم

دیروز حس میکردم یکم چشام تار میبینه

توروخدا چیکار کنم میترسم به کسی بگم برم دکتر 

چت جی پی تی گفت علایم‌جدیه و آسیب مغزیه

چیکار کنم الان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر دیگه هم ازینکارا نکن

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃اگه میخوای بیشتر دلیل حجابو بدونی این تاپیکمو بخون: دلیل و فلسفه ی حجاب

چت جی پی تی به من گفت بخاطر درد دندونت داری میمیری زنگ بزن اورژانس🤣🤣

ولی هیچیم نشد

اگه خیلی نگرانی به اورژانس زنگ بزن علائمت رو بگو اگه جوی باشه بهت میگن

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂

چرا به خودت آسیب میزنی آخه

برو دکتر حتما

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃