2777
2789
عنوان

یعنی خدا جوابشو میده؟؟جواب بدیهاشو

18905 بازدید | 52 پست

سال 94 شوهرم بهم خیانت کرد چندین بار ازش خواستم نکنه ولی گوش نکرد آخرش بامن دعوا کرد با مهربونی که برو خونه مامانت میام شب دنبالت شب نیومد که هیچ پس فردلش خونمو که اجاره بودیم بخاطر پول پیش زیاد خالی کردن مادر شوهرمو وخواهر شوهرم از فرصت استفاده کردن وسایلامو دزدیدن خواهرشوهرم هر سال با شال من عکس میگیره میذاره پروفایلش منم ناراحت میشم میگم ان شالله تومور مغزی بگیری که اون همه بهت محبت واحترام کردم چطور دلت میاد اینکارو با من بکنی؟؟؟

تعداد رای : 8
نظرسنجی
1
6
75%
2
2
25%

چی بگم والا، منم چند نفر بهم ظلم کردن که زندگیم رو داغون کردن من که منتظرم خدا جزاشون رو بده، ایشالا خدا جوابشون رو بده 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم فقط به خدا توکل کن

یه بار یک پیرمردی فامیلش با سیلی زدش اون شخص چندسال بعد توی بیابون به گفته خودش یک سیلی از بیابون یکی بهش زد

گلم زیاده که روزگار آدمو ادب کرده

توکل کن آبجی جونم

🍃🍃🍃
میدونست اون شالمو دوست دارم از قصد اونجوری میکنه نمیدونم چرا خدا چیزی نمیگه داغون شدم 

هر سال با همون شال عکس می گیره ؟!

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))