2777
2789

دیروز عصر تا دم مرگ رفتم ولی دست کشیدم.. بخاطر خانوادم

تو اون لحظات فقط میگفتم یا حضرت علی خودت میدونی همیشه باهات درددل میکنم اون‌ دنیا کمکم کن

دیشب با یه حال بد خوابیدم تب میکردم گرمم بود ولی میلرزیدم

ساعت ۳صبح خوابیدم و خواب دیدم‌تو حرمم زنگ زدم مامانم میگه مامان هرچی میخوای از خود حضرت علی بخواه تو حرم یه جا ساکت نشسته بودم و میگفتم کمکم کن کل ارزوهامو میگفتم تو‌خواب حس کردم بوی گل میاد داره خنکم میشه انگار یه جای خنک بودم که بوی گلاب میومد

بهترین لحظه بود دیشب. یه ذره تونستم بخوابم

انگار سبک بودم اون لحظه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اگه میشه برنامه میلی نصب کنید بعد اینکه رفتید داخلش کد دعوت منو بزنید به هر طرف پنج میلی طلا می ...

طرف داره میگه خودکشی کردم بعد میگی میلی نصب کن؟؟؟

دعا کنین سال دیگه استخدام آموزش و پرورش شم ✨️

جان عالم به فدات یا امیرالمومنین همینکه توجه کردی به آقا امیرالمومنین صداتو شنیده 😭😭😭

بیدار شدم گریه میکردم میگفتم من دیروز ناامید بودم فکر میکردم به من توجه نمیکنه خدا

معجزه بود برام

ان شالله حاجتتون روا ،

هر وقت ناراحتی رو کاغذ بنویس بعدش بخون ،پاره کن اتیش بزن

تو ایینه با خودت صحبت کن

شرایط همیشه یکسان نیست ،چیزی که ۵ ساله دیگه قراره یادت بره براش غصه نخور،برای خودت مشاوره تلفنی بگیر هستن کسانی ک هزینه های کمتری میگیرن و مشاوره میدن

ان شالله حاجتتون روا ،هر وقت ناراحتی رو کاغذ بنویس بعدش بخون ،پاره کن اتیش بزنتو ایینه با خودت صحبت ...

ممنونم شما هم به همه خواسته هاتون برسین❤️

عصبی شدم یه لحظه ولی درسته راهش نیست

میرم مشاور حتما