2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنطرم فروختن طلا در همه حال اشتباه جون شوهر جماعت دربیاد بره خودش جور کنهپ ن :: مردا خودتم براشون فد ...

حالا تو از کجا میدونی شوهرش بدهکاره نه خودش😶

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

منم طلا فروختم انگشتر نقره ست با شوهرم خریدم انداختم دستم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

حالا تو از کجا میدونی شوهرش بدهکاره نه خودش😶

اصولا مردا بدهکاری بالا میارن‌. اگه ۱درصد زنش بود وطیفه مرد ک کمک مالی کنه 

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

اصلا خوب نیست، برو سرکاریه اموزشی ببین در شاخه زیبایی سالن کار کن

کار دارم سرکارم ولی حالا تو همین هفته مشکل پیدا کردم لازم دارم خودمم بدهی دارم نه همسرم

اصولا مردا بدهکاری بالا میارن‌. اگه ۱درصد زنش بود وطیفه مرد ک کمک مالی کنه

این برا موقعی بود ک زنا خونه نشین بودن غیر ظرف شستن مگه چیکار میکردن ک بدهی داشته باشن الان هر زنی ببینی دو سه جا فقط وام گرفته 

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

همسرم اصلآ نمیپوشه بعد طلا هم که برای مرد حرامه .گفتم بفروشم ولی همش استرس دارم خوبیت نداشته باشه

وا چه خرافات من دوماهم دستم نبود معامله کردیم فروختم الان می‌خوام بهترشو بگیرم چون با اون معامله پول درمیاد با طلا چی درمیاد فوقش ده تومن بره روش طلا گران بشه وقتی بدهی داری آرامش نداری ولی حلقه داری خوبه