2777
2789
عنوان

به تو خواهم پیوست

448 بازدید | 23 پست

وَلاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُواْ فِی سَبِیلِ اللّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاء عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ فَرِحِینَ بِمَا آتَاهُمُ اللّهُ مِن فَضْلِهِ وَیَسْتَبْشِرُونَ بِالَّذِینَ لَمْ یَلْحَقُواْ بِهِم مِّنْ خَلْفِهِمْ أَلاَّ خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَلاَ هُمْ یَحْزَنُونَ (سوره آل عمران آیه 169 و 170)

هرگز کسانی را که در راه خدا کشته شده‏اند مرده مپندار بلکه زنده‏اند که نزد پروردگارشان روزی داده می‏شوند، به آنچه خدا از فضل خود به آنان داده است ‏شادمانند و برای کسانی که از پی ایشانند و هنوز به آنان نپیوسته ‏اند شادی می‏کنند که نه بیمی بر ایشان است و نه اندوهگین می‏شوند.

دیشب بابا خوابتو دیده

داشتی توی یه جمعیت از اعمال خودت ثواب می دادی به کسانی که گیر داشتند تا بتونن از دروازه بهشت رد بشن یعنی مشکل اونایی که کارشون لنگ ثواب بوده رو حل میکردی تا برن بهشت...

مامان به قربونت

جان و جهان مامان 

عزیزدلم...عزیز مامان😔😭❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ماد رشهید  خداوند بهت صبر حضرت زینب رو بده به شهید همنشینی با امام حسین وابوالفضل العباس رو بده 

یه خواهش ازت دارم 

التماست میکنم هروقت رفتی زیارت شهیدت بهش بگو اول سلامتی خانواده خودم،خواهربرادرام وخانواده هاشون ومادر داغدیده م  و بچه ها وهمسرم بعد خوش بختی وعاقبت بخیری دخترام .دخترام خیلی بی کس هستن میان کلی قوم خویش 

شاید یه روز تاپیک خوابها رو زدم...یادم نره و اینجا بیادگار بمونه. زیاد نیست ولی دلگرم کننده است برای ...

سلام خدا بهتون صبر زینبی بده ما خودمونم داغ جوون دیدیم دوسال پیش ...  

ببخشید اگه امکانش هست رفتید سر مزار شهیدتون میشه ازش بخاید با نام کاربریم برام دعا کنه حداقل اون کار که میخام جور شه و ازدواج خوبی داشته باشم زودتر ... من کسیو ندارم ابرومو بردن پشتم حرف در اوردن و هزارتا بلا سرم اوردن خیلی بی کسم شما رو به خدا رفتید سر مزار شهید منو یادتون نره 

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

الهی خدا ب دلت آرامش بده عزیزم

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

عزیزم

خدا بهت صبر بده

خدا کمکت کنه ان‌شاءالله

ولی طبق باورهامون،شهدا برای همیشه زنده‌ان و به قول حضرت امیر علیه‌السلام شهادت مرگ کسی رو جلو نمیاندازه.

آروم باش عزیزم و پسرت رو کنارت ببین،دیگه هیچوقت و هیچ چیز تو رو از پسرت جدا نمیکنه، اون فقط ظاهرا نیست، باهاش حرف بزن و ازش بخواه خودش آرومت کنه.

اینهمه مردم غریبه از شهدا حاجت میگیرن، در حالی که شهید مدیون شماست و در عین حال قدرت ماورایی داره. از خودش بخواه آرومت کنه و بهت ثابت کنه کنارته.

خاطرات خانواده‌ی شهدا رو بخون که شهیدشون تو موقعیت‌های سخت کنار خانوادش بوده و حضورش رو ثابت کرده.