2777
2789
عنوان

به یاد کنکور بالای سی سال ها بیان

96 بازدید | 15 پست

یادش بخیر با اون همه استعداد قابلیت قبولی تو شریف رو داشتم اما اون سال درس رو گذاشتم کنار آخرشم یه دانشگاه در پیت خوندم 

هی حیف عمرو جووونی و استعدادم  که باید با بهترین ها طی میشد و حالا گند زده شد 

همچنین  منم تو استان محروم بودیم  و دخترا نباید میرفتن استان دیگه چون مد نبود   مجبور شدم رشته مو عوض کنم آزاد بخونم   بااینحال رتبه اول دانشگاه خودمون بودم  هعی روزگار  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درس همه چی نیست.از راه های دیگم میشد ارامش داشتورزش خوب حرفه و هنر خوب رابطه خوبسفر خوبهمه چی تو در ...

وای چه پیام قشنگی بود ممنونم ازت 

خیلی با استعداد بودم طوری که همه دوستان  فک  میکنن هییت علمی چیزی شدم اما ...

از بس فشار روانی روم بود سر کنکور خون دماغ شدم رفتم سرویس دیگه اجازه ندادن بشینم سرجام 

دوستم که فوق العاده مسلط بود درخواست اب کرد اشتباهی ریخت روی پاسخنامه اش ( اون زمان اب معدنی نمیدادن )

وای چه پیام قشنگی بود ممنونم ازت خیلی با استعداد بودم طوری که همه دوستان فک میکنن هییت علمی چیزی ش ...

اره بابا حسرت نخور

خودم دانشگاه دولتی رفتم کلی درس خون بودم

حالا شریف نرفتما ولی دانشگاه دولتی خوب یکی از شهرستانا

همش میگم کاش راحت آزاد تهران میخوندم استرس نمیکشیدم الکی

یکی از همکارام پیام نور خونده بود ولی ب قدرییی تو کارش حرفه ای بود ک نگو

از بس فشار روانی روم بود سر کنکور خون دماغ شدم رفتم سرویس دیگه اجازه ندادن بشینم سرجام دوستم که فوق ...

در نهایت چی خوندید و شغلتون چیه هر دو چند سالتونه

اره بابا حسرت نخورخودم دانشگاه دولتی رفتم کلی درس خون بودمحالا شریف نرفتما ولی دانشگاه دولتی خوب یکی ...

منم پیام نور خوندم به حدی کتبای سنگین و منابع خارجی سنگین پاس میکردیم که از فشار زیاد من دچار یک بیماری شدم که سالیان سال با من بود تقریبا همیشه تا آخر عمر بیماری سخت 

اره بابا حسرت نخورخودم دانشگاه دولتی رفتم کلی درس خون بودمحالا شریف نرفتما ولی دانشگاه دولتی خوب یکی ...

من ارشد دانشگاه دولتی خوب خوندم اما با فاصله زیاد 

نمی دونم چرا وقتی مریض شدم سال دوم دانشگاه بودم با شدت مریضی باز درسم رو خوندم .ارشد غیر انتفاعی قبول شدم پدرم راضی نبود نرفتم چند سال بعدش دوباره کنکور ارشد دادم و دولتی رفتم 

در نهایت چی خوندید و شغلتون چیه هر دو چند سالتونه

من پاسخنامه ام نصفه ام تصحیح شد حسابداری خوندم الانم شغلم مرتبطه 

دوستم پاسخنامه اش اصلا تصحیح نشد چون دستگاه پاسخنامه نامه خیس شده رو نمیخوند مجبور شد سال بعد کنکور بده شنوایی سنجی رفت تا مقطع دکترا هم ادامه داد مهاجرت کرد الان روی پروتز های گوش میانی و اختلال های شنوایی کار میکنه 

خب تو ک اینهمه واسه درس تلاش کردیتمامتو گذاشتیپس غصه چیو میخوری

تماممو نذاشتم 

نمیدونم سال دوم دانشگاه دچار یه بیماری سخت شدم طوری که نمیتونستم دیگه تو کلاس ها هم شرکت میکردم اگه شرکت میکردم انقدر سرم گیج میرفت که نگو به زحمت لیسانس گرفتم با کتابای سنگین و تلاش خودم اما اگر درس خونده بودم میگم شاید فضای بهتری رو تجربه میکردم