2777
2789

تورو خدا بیایید بگید حق با کیه؟من یا همسرم؟

ما این ایام عید رو اومدیم شهرستان خونه پدر مادرا..خودمون شهر غریبیم...خونواده همسرم برخلاف ما خیلی اهل رفت و آمد نیستن..همسرمم اونجوری بار اومده و زود خسته میشه از مهمونی...قبل عید بهش گفتم لازم نیست خونه تک تک فامیلا ما بیایی هرطور راحت تری و هرکجا دوست داری بیا...

روز اول اومد خونه داییم و عموم...روز دومم خونه مامانش اینا بود زنگ زد گفت من حاضرم هروقت خواستید برید بیرون بهم اطلاع بده من اصلا اجبارش نکردم..میخواستیم بریم خونه عموم و خالم..ما و مامانم‌اینا حاضر شدیم بریم که مهمون سر زده اومد حالا همسرمم توو ماشینه سر کوچه..گفتم بیا بشین وقتی اینا رفتن بریم گفت نه دوری میزنیم تا برن ..منم داداشمو فرستادم پیشش که حوصلش سر نره..مهمون رفتن ما پاشدیم دوباره حاضر شدیم که باز یه عده دیگه اومدن...به همسرم گفتم جریان اینجوریه باز گفت ما میچرخیم تا برن..خلاصه این جریان ادامه پیدا کرد تا غروب که دیگه نشد جایی بریم..

بعد همسرم اومده دستشو گذاشته رو زنگ در خونه.منم بدو رفتم دم در میبینم داد میزنه بدوبریم تا شیشه هاتونو نریختم‌پایین...ناگفته نمونه شام خونه مادرشوهرم‌اینا دعوت بودیم..منم زودی حاضرشدم نشستم‌توو ماشین..بعد شروع کرده فحش به فامیلام و داد و هوار و کلا عصبانیاشو خالی کرد منم سکوت کامل..بعدم میگه برو خونتون‌نمیبرمت خونمون...اما من....

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿

اما من از اونجایی که میدونستم مادرشوهرم الان من نرم فکرمیکنه چی شده سکوت کردم و گفتم منو ببر خونتون دعوا باشه تا بعد...

رفتم اونجا زدم زیر گریه اولین بارم بود که جلو خونواده همسر مشکلمو میگم چون واقعا مقصر نبودم و کلی حرف شنیدم...بغضم ترکید و به مادرشوهرم جریان رو گفتم و اونم دلداری داد که اشکال نداره و از این حرفا و کم کم مهموناشون اومدن و من با حال بد مجبور بودم تظاهر کنم حالم خوبه....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه آخر شب همسرم بدون کلامی که باهام حرف بزنه منو اورد خونمون و دیگه ازش بیخبر بودم تا غروب مادرشوهرم زنگ زد گفت شب دعوتیم خونه خواهرم و میاییم دنبالت...و خواهش کرد برم...

همسرم اصلا بهم نگفت که بیا...منم بخاطر اینکه حفظ ظاهر کنم جلو فامیلاشون رفتم 

سلام عزیزم حق داشته شوهرت مگرمسخره دست شماخانواده ات هست وا...بخدا

شوهرشی انگار😒😒

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
دیگه آخر شب همسرم بدون کلامی که باهام حرف بزنه منو اورد خونمون و دیگه ازش بیخبر بودم تا غروب مادرشوه ...

حالا آدم یکم اعصابش خورد میشه از این منتظر موندن..ولی رفتار شوهرت طوریه انگار مثلا تو خیابون با صد نفر دیدت😐😐این همه داغ کردن نرمال نیست..انگار ارث باباشو خوردی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الهی. میدونم کار شوهرت درست نبوده اما عصبی شده احتمالا از عصر دور دور یهو سر شما خالی کرده . قیافه غمگین  بگیر جلوش خودش میفهمه کارش اشتباه بوده و معذرت خواهی میکنه حتما

برای سلامتی همه ی بچه های سرزمینم صلوات

حالا امروز بهش پیام دادم میخواییم بریم خونه عمم و حس بدیه خودم عین زنا بی کس دنبال بقیه راه میفتم میرم نمیایی...میگه من ب خودم فحش دادم دیگه با شما جایی نیام منو مسخره کردید و بی احترامم کردید و از این حرفا..

حالا زن داداشمم خووووشحال که رابطه ما سرده و من تنهایی باهاشون اینور اونور میرم....

هرجقدر که من حفظ ظاهر میکنم همسرم اصلا اینکارو نمیکنه و بروز میده...

اگه منم میخواستم عین اون باشم خونه خالش نمیرفتم یا مهمونی خونه مامانشو....

بقیه داره یا قضاوت و شروع کنیم؟🤔

😀😁

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی