2777
2789
عنوان

یکی منو قانع کنه که فردا پاشم خونه رو مرتب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 51 پست
کاش شوهر منم نق میزد شاید ب خودم میومدم بیخیال بیخیاله🤦🏼‍♀️بعضی وقتام که تمیز میکنم از خجالته 😂😂 ...

اره قبول دارم. باعث میشد خونه همیشه تمیز باشه😂

ایده آل گرا نباش. یه سر سری تمیز کن که ظاهرش خوجل بشه.

بذار از حرفای مامانم بزنم زززززززن پاشو جمععععع کننننیهو مییفتی میمیری بعد زنای فامیل میان برای مراس ...

واااااااااااااااای باورکن بخاطر این حرف و فکر کردن ب این موضوع اگه شوهرم خواب نبود الان پا میشدم ب تمیز کاری 

خاطرم بجای یبار ده بار بمیرم ولی خونه تمیز باشه 😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سخت نیست. فقط کمالگرا نباش همین. نذار حرفهای این و اون هم روت اثر بذاره. من صبح میخوابم ظهر پا ...

ولی من اینجوری نیستم هیچکار نمیتونم انجام بدم تا ب خودم میام میبینم شب شده ارزوم شده تا ی بیرون رفتن همش فکر فکر فکر 

اره قبول دارم. باعث میشد خونه همیشه تمیز باشه😂ایده آل گرا نباش. یه سر سری تمیز کن که ظاهرش خوجل بشه ...

انشالله عمری باشه امشب عجل نیاد سراغم فردا ابروم بره قووووول میدم فردا شروع کنم😁

استارتر میدونی تمیزی خونت روی رزق و روزی زندگیت چقد تاثیر داره؟ میدونستی کانال رزق خونه از زن خونه ا ...

اره حس میکنم وقتاییکه خونه مرتبه خودم حالو هوام خیلی فرق میکنه ی حس دیگه ای دارم 

دور از جون گلم. الهی هزار سال عمر باعزت و خونه تمیز داشته باشی 😘

قربونت برم عزیزمی مرسی از دعای قشنگت انشالله شماهم عمر طولانی و دلی شاد درکنار همسر و فرزندانت داشته باشی🥰💐

سعی کن اساسی خونه رو تمیز کنی هفته ای یه بار و هرروز یه دستی بهش بکشی دیگه هرروز برق میزنه و تمیزنه اونموقع لذت میبری توش زندگی کنی گوشی رو بزار کنار اهنگ شاد پلی کن و تمیز کن 

هیچی چاره ساز تر از پلی کردن یه موزیک شاد نیست من هرموقع تنبلیم میاد یه اهنگ پلی میکنم و میرسم به کارای خونه😃 

و البته من کلا رو نامرتب بودن خونه و فضایی که توش زندگی میکنم و کارامو میکنم حساسم.. یعنی کافیه یکم اطرافم نامرتب باشه یکم یه کشو باز باشه تا سرم درد بگیره و عصبی بشم

واسه همین همیشه اراده هست واسه تمیز کردن😁

اگه تاپیکی راجب مهاجرت دیدید لطفا منو تگ کنید ممنون میشم💚 ؛  

و یه چیز دیگه ؛ اگه هیچ وقت نذاری کارها و مرتب کردن خونه رو هم تلنبار بشه مطمئن باش عالی میشه 

اگه خونه خیلییییی نامرتب باشه ادم احساس سردرگمی میکنه نمیدونه چیکار کنه بعد میذاره همونجوری میمونه دیگه هی روهم اضافه میشه😂🤦🏻‍♀️

چون اگه حسابی هفته‌ای حتی شده ۲ بار هم تمیز کنی بقیه روزا فقط کارای سطحی مثل پاک کردن گاز ، طی کشیدن سرامیک و... میمونه

اگه تاپیکی راجب مهاجرت دیدید لطفا منو تگ کنید ممنون میشم💚 ؛  

و یه چیز دیگه ؛ اگه هیچ وقت نذاری کارها و مرتب کردن خونه رو هم تلنبار بشه مطمئن باش عالی میشه اگه خو ...

اره دقیقا فعلا که شروع کردم ب تمیز کاری تقسیم بندی میکنم کارارو انشالله که خوب پیش بره و هیچوقت دیگه ب این روز نیوفته😍😁