2777
2789
عنوان

کسی مثل من بوده و باردار بوده باشه

129 بازدید | 20 پست

سلام کسی هست جوابمو بده 

۲۹تیر پریود شدم‌۲۸ و ۲۹مرداد لکه دیدم فک کردم پریود شدم ولی نشدم روز نهم تاخیری آزمایش بتا دادم منفی ۰/۹بود ۱۲ روز تاخیر پریودی کسی بار دار بوده اینشکلی؟

دوتا بی بی زدم تو یکی بعد خشک شدن یه هاله دیدم اون‌یکی منفی بود 

منم دقیقا شرایط شما رو دارم ولی من هنوز نه بی بی چک زدم نه آزمایش که نخوره تو ذوقم. همش میگم پریود میشم. نه روز عقب انداختم امشب یه لک کوچیک داشتم. البته یه مدته متفورمینم میخورم شایدم تاخیر واسه اونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نمیکنم باردار باشیولی این تاخیرا و لکه بینیای نشونه های آمادگی رحم برای بارداریه ایشالا ظرف سه چ ...

من ۳۹ سالمه جلوگیری طبیعی دارم همیشه پریودام منظمه چون لکه دیدم به شک افتادم وگرنه انتظار بارداری نداشتم و اقدام نبودم

من ۳۹ سالمه جلوگیری طبیعی دارم همیشه پریودام منظمه چون لکه دیدم به شک افتادم وگرنه انتظار بارداری ند ...

آها فک کردم اقدامی

پس چیزی نخوردی که توی پریودی تاثیر بزاره

قرص اورژانسی

قرصای هورمونی یا... 

دخترم خیلی اصرار میکنه به خاطرش دوست دارم وگرنه خودم خیلیییی سختمه

من دوتا بچه دارم دخترم ۱۵ ساله پسرم دی ۱۱ ساله میشه والا بااین تاخیری پریودی که داشتم تا حالا نداشتم همه انگار منتظرن من حامله باشم پسرم که امروزا حرف حاملگی هست دلش میخاد میگه باید پسر بشه😂

دخترم خیلی اصرار میکنه به خاطرش دوست دارم وگرنه خودم خیلیییی سختمه

اگه بارداربودی بهم خبر بده حتما فردا صبح ی بی بی بزن اینجا خبرشو بده منتظرم😍ان شاءالله هرچی خیره