یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻 انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉 راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠 با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، میخواستید چه کار کنید؟! ما زندهایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید! تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨 برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱
همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻 انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉 راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠 با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، میخواستید چه کار کنید؟! ما زندهایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید! تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨 برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱
هم ازاد هم پیام نور اما نه هر رشته ای بعضیاش پیگیری کن نهایتش میدونی چیکار کن؟
برو مثلا رشته ورزش با همین معدل بنویس یه ترم بخون تو پیام نور بعد برای ترم بعدش تغییر رشته بده همون رشته ای که میخوای ثبت نام کن خواهرم دوسال پیش اینکارو کرد روانشناسی با معدل رتبه قبول نشد ورزش خوند ترم بعد تغییر داد بپرس بازم ولی این راهشه
ارزوی من خوشحالی توست!تویی که اینجا هستی و تویی که این متن را میخوانی♥️