2777
2789

منظورم اینه مطمئن بشیم احساس سطحی نیست،

یا از رو هیجان

از همون اول تشخیص بدیم علاقه عمیقه و انتخاب درستی بوده‌؟

اصلا فرق بین هیجان و احساس عمیق چیه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم هر کسی ممکنه رو هیجان تصمیم بگیره

خیر مردا اینطور نیستن حسابگر ترن همون دیت اول میفهمن دختر زندگی هست یا نه واسه رابطه جدی میخوان یا نه 

و اینکه علاقه در قلبشون تو یک لحظه شکل میگیره نه لزوما قرار اول یا ملاقات اول ممکنه تو ملاقات دهم با پارتنرشون عاشق شن اما در یک لحظه اتفاق میوفته

ارزوی من خوشحالی توست!تویی که اینجا هستی و تویی که این متن را میخوانی♥️

احساساتی که از روی هیجان باشه زود سرد میشه بعدشم اگه واقعا عاشق بشی خودت میفهمی دیگه چون واسه اون یه آدم دیگه ای وقتی کنارشی خودتی خیلی دوسش داری  و دلبستگی داری نسبت بهش حتی اگه اون بد رفتار کنه یا از دستت ناراحت باشه بازم دوس داری باهاش مشکل رو حل کنی

هیجان زود گذره و به عبارتی بعد از چند مدت از بین میره ولی موضوع حس عمیق بشدت متفاوته و اون احساس پایداره و درونیه و باعث میشه که تو فکر کنی تو به اون شخص و اون شخص به تو تعلق داره

هیجان زود گذره و به عبارتی بعد از چند مدت از بین میره ولی موضوع حس عمیق بشدت متفاوته و اون احساس پای ...

اتفاقا خوبه این چیزا رو از دیگران میفهمم

بنظرم واسه همین هم شده بهتره قبل پیشنهاد 1 ماه یا بیشتر دو طرف با هم در حد عادی صحبت کنن و در ارتباط باشن اون هیجان بخوابه