🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زودتر قرار بود برم ، سوال داشتم ني ني يار گفتن جوابتو بگير ، امروز جوابمو گرفتم و البته قبلش حل شده بود ، بايد برم ديگه
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
مگه قبلا درخواست قطع نداده بودی ؟یادمه اون موقع هم یه چیزی تو این مایع ها گفته بودی و من بهت گفتم نرو ولی خیلی مصمم و جدی بودی که بری 😐به هر حال خوبه که نرفتی بازم میگم نرو 😊
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
مگه قبلا درخواست قطع نداده بودی ؟یادمه اون موقع هم یه چیزی تو این مایع ها گفته بودی و من بهت گفتم نر ...
چرا قبلا يكماه نبودم ولي سوال داشتم قبل از عيد برگشتم، جواب نگرفتم امروز هم جواب گرفتم هم قبلش مسله حل شده بود ، ديگه ميرم
چرا قبلا يكماه نبودم ولي سوال داشتم قبل از عيد برگشتم، جواب نگرفتم امروز هم جواب گرفتم هم قبلش مسله ...
کجا میری بمون تو برو نیستی نیازیم نییست بری یعنی قطع کاربری کنی
هر وقت خواستی نیا هر وقت خواستی بیا به همین راحتی 😊
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
کجا میری بمون تو برو نیستی نیازیم نییست بری یعنی قطع کاربری کنی هر وقت خواستی نیا هر وقت خواس ...
اونجوري دلم تنگ شه ميام ، ولي نباشه مثل اون يكماه نميام چون ميدونم نيست، اون يكماه فقط دو سه بار در حد نيم ساعت شد اومدم ،خيلي راضي بودم
ني ني يار جان، هم اين كاربريم، هم اون كاربري خواننده رو بي زحمت قطع كنيد،خوش باشيد و سلامت