2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی دارم هشت و نیم ساله برای دومی اقدام کردم منتظرم این ماه ببینم جواب بی بی مثبت میشه یا نه 

با اینکه هنوز مغلوم نیست ولی نمیدونم کار درستی کردم برای دومی اقدام کردم یا نه 

منظورم شرایط جامعه و دنیا و اقتصاد و همه چی هست و یه چیزی که خیلی بهم عذاب وجدان میده اینه که چرا باید یه نفر به دنیا بیارم بعد با سختی ها و بیماری ها و اخرش هم تجربه مرگ روزگارش بگذره 

درسته خوشی ها هم هستن ولی چرا بیارم که بخوام نگران باشم ؟

اصلا سر یه چیزایی دو دل هستم شدید که دیگه نمیدونم دیره برای این فکرها یا نه 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
یکی دارم. اگه میدونستم اینجوری میشه اینم به دنیا نمیاوردم.

منم دوتا دارم خدابرام حفظشون کنه ولی تو این جنگ وتورم و بی برقی و بی آبی همش میگم این چه غلطی بود کردم دوتافرشته رو آوردم تو این دنیا

سلام بنظرم بهتره این جا دنبال جواب سوالتون نباشید چون به تعداد آدما عقاید متفاوته ، شرایط زندگی خودتون چی میگه طبق همون عمل کنید ، کسی هست که با چهار تا بچه راضیه کسی هم هست از یه دونه ناراضی

منم دوتا دارم خدابرام حفظشون کنه ولی تو این جنگ وتورم و بی برقی و بی آبی همش میگم این چه غلطی بود کر ...

منم خودمو سرزنش میکنم با این عذاب وجدان چیکار کنم

کوچکترین چیزی میشه خودمو مقصر میدونم

انقدر ناشکری میکنم زبون لال میترسم یه بلایی سرشون بیاد

منم خودمو سرزنش میکنم با این عذاب وجدان چیکار کنمکوچکترین چیزی میشه خودمو مقصر میدونمانقدر ناشکری می ...

نه دیگه اینجوریم نه.دعا بخون شبا رو سرشون ماتمام تلاشمونو میکنیم بچه هامون چیزیشون نشه سپردیم به خدای بزرگ