2777
2789
عنوان

مامان هایی که بچه پسر دارند

348 بازدید | 49 پست

میشه از خوبیاش برام بگید😑من ازینکه داره پسرم ب دنیا میاد بی نهایت استرس دارم و نگرانم 

دور برم هرچی پسر دیدم اخمو و ساکت و دیر حرف میزنن و یجوری ان کلا یا کلا توجهی ب مادر ندارن من خیلی میترسم

پسر داشتن چجوریه خوبه؟ من چرا انقدر حالم مضطربه

اخه دخترم اخلاقش خوبه خیلی بگو بخنده پر حرفه و اینجوریه ممکنه بعدا هی بخام از پسرم ایراد بگیرم بخاطر اعصابم😑😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا محبت پسر ب مادر،خیلی خالص و خاصه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

منم قبلا عاشق بچه های دختر بودم تا برادرزادم که پسره بدنیا اومد شد عشق خونواده 😍😍 باورم نمیشد پسربچه به این بامحبتی شیرین زبونی با ادبی بامعرفتی.. گاها مثل مردای بزرگسال ازت حمایت میکنه قند تودل ادم آب میشه.. چشم بد از همه بچه ها دور ان شالله خدا پشت و پناه همه بچه ها باشه صحیح و سالم بزرگ شن چه دختر چه پسر

چرا از پسرا یه غول ساختی ؟ فکر نمیکنی بعداً روی اخلاق و تربیتت تاثیر بزاره؟؟ 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

و اینکه این اخلاق ها ربطی به جنسیت نداره واقعا 

چقد من همینجا کاربر دیدم از دست نق نق کردن و لجبازی دخترا شون سر به بیابون گذاشتن 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

پسرا مامانی هستن و مادرشونو زیاد دوس دارنفقط سربه هان و نسبت به دخترا خنگن🤣بزرگ بشن تو نوجوانی یه د ...

درستههه سر به هوا زیاد دیدم توجه نمیکنن ب حرفای مادر درسته؟

اوه پسر خیلی شیرین تر از دختره. مطمعن باش دخترها بعضی هاشون لوس هستن ولی پسر شیرین و جذاب. من خودم قبلا عاشق دختر بودم ولی بعد که رفتم یک مهد کودک نظرم عوض شد اصلا پسرها یک جور دیگه مهربونن به شدت خوردنی و جذاب. میمیری برلی پسرت وقتی به دنیا بیاد از بس دلبره