2777
2789

زنه زتگ زده به گوشیم میگه سلام خانم فلانی  برای امر خیر تماس گرفتم گفتم بفرمایید

میگه شما قبلا ازدواج کردی گفتم اره گفت با فلانی گفتم آره.گغت چرا جدا شدی گفتم رفتارمون به هم نخورده 

گفت من ار فامیلای دختری هستم که رفتن خواستگاریش زنگ ردم شنا برای تحقیق راجب پسر.

گوشیو دادم مامانم.مامانم گفت اصلا چرا به ما زتگ زدین خب معلومه ما بد اونا ذو میگیم اونا بد ما رو.گقت برید تحقیق کنید و مشاوره برید و طولش بدین خودتون می‌شناسید

گفت اونا نخواستن و جدا شدین یا شما مادرم گفت ما دلیلشو پرسید دیگه مادرم گفت دلیلشو.خانم میگفت چرا دخترتو دادی به چنین ادمی باید تحقیق میکردید😐😐😐وامانم گفت خب شما نده 

گفت طلا خریدن و خرج کردن  و این چیزا برای دخترتون  شما خواستین یا خودشون خریدن مامانم گفت خودشون 

بعد گفت بابای دخترت کجایی خودتون کجایی فامیلی خودت چیه آدرس دقیق خونتون کجاست

گغت لا اونا صحبت کردیم بد از شما نگفتن 

آدرس دقیق خونمون رو میخواست.پذسبد رشتم چیه کجا درس میخونم چی قبول شدم که دیگه مادرم گفت خانم شما میخوای دخترتو بذی بهش به ما چیکار داری😐😐😐

به نظرتون حیلی عجیب نیست؟😐😐😐😐😐برای چیه منو بشناسه و آدرس خونمون رو بدونه.دروغ نگفته که اومدن خواستگاری دختر ما؟😐😐😐😐قصدشون چی بوده از این کار؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید زیادی کنجکاو بوده

یا میخواسته سطح شما رو با دخترشون بسنجه که خواستگار دختره قبلا سراغ کی رفته و الان سراغ کی رفته؟ 

بعد هم چه راحت شماره شما رو دادن. 🫠🙄👀

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

تا جایی که در مورد اون بود عادیه ولی بقیش عجیبه 😐

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم