2777
2789
عنوان

از یکی خوشم میاد میشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 17 پست
نکن اینجوری🙂ی مثالی بود میگفت اگه ی ادمی توت فرنگی بخاد تویی ک پرتقالی هرچقدم ادا توت فرنگی دراری ب ...

بهش توجه نکردم سرد بودم هیچی به هیچی.من به خدا ایمان دارم... 

نمیتونم فراموش کنم

نمیخوام بخاطر فراموش کردنش کسی دیگه رو بازی بدم

پس بشین برای خودت زجر بکش 

بعدشم مگ من گفتم کسی رو زجر بده 

برو یکی رو پیدا کن باهاش آشنا شو مثلا از درددل شروع کن ی جورایی خودتو سرگرم کن اونجوری شاید جفتتون عاشق هم شدین  ی چیز دیگ سریع بهش دل نبندی ی کم زرنگ باش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش توجه نکردم سرد بودم هیچی به هیچی.من به خدا ایمان دارم... نمیتونم فراموش کنم

تو دلت و ذاتن بیخیال شی شاااید بیاد سمتت ولی ببخشیدا ببخشیدا ببخشیدااا هیچ پسری از دختری ک منتظر توجهش وایستاده خوشش نمیاد، اونا معمولا زنی ب چششون میاد ک محل چهار پا هم بهشون نمیذاره‌. چرا چون پی قدرتن کیسی ک اینجوری منتظره هر وقت اراده کنن دارنش رو میذارن تو اب نمک براشونم‌مهم نیست اسیب میبینه یا خیر،تجربه شخصیمه بانو