2777
2789
عنوان

از یکی خوشم میاد میشه کمکم کنید

150 بازدید | 17 پست

من خیلی دوسش دارم و خودمو ۱۸۰ درجه تغییر دادم تا اون چیزی که میخواد باشم اما انگار منو نمیبینه، منو خواهرش میبینه احساس میکنم، بعصی اوقات از حرفاش احساس میکنم دوستم داره اما رفتارش... دیر سین میکنه و میگه ببخشید سرم شلوغ بود.بهش پیام ندی پیام نمیده اصلا حتی ۱ ماه. 

با نماز نشد با صلوات نشد با نذر نشد.. 

شاید بشه اما به موقعش با صبر و تقوا هوم؟ شما تجربشو دارین؟ نظرتون چیه.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یکی رو دوس دارم نه دعا نه نماز نه چله هیچ فایده یی نداره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

چجوری میتونید تحمل کنید انقد نادیده گرفته بشید وای خدااا

عزیزم جاش نیستی که

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

چجوری میتونید تحمل کنید انقد نادیده گرفته بشید وای خدااا

منم خیلی مغرورم 

ما که جاشون نیستیم شاید دوست داشتن این بلا رو سر آدم میاره که دیگه هیچ چیز رودر نظر نمیگیره🥲

☘️🦋مشکل پوستی دارم اگر چشمت به امضام خورد برام دعا کن برطرف بشه☘️🦋بهم بگو منم برای حاجتت صلوات بفرستم📿 

شاید اگر صبر کنیم خدا به موقعه اش اونو به ما بده

منم بهمین دلخوشم...

دوست نداره 

بنظرم ولش کن ارزش نداره وقتتو هدر بدی با نماز و دعا هیچی دروس نمیشه با دید عقل نگاه کن 

ب جاش یکی دیگ رو پیدا کن بهت قول میدم ی جوری فراموشش می‌کنی وقتی یاد این روزا بیوفتی خنده ت بگیره 

ولی حتما با یکی دیگ دوس شو 

دیدم ک میگم 

نکن اینجوری🙂ی مثالی بود میگفت اگه ی ادمی توت فرنگی بخاد تویی ک پرتقالی هرچقدم ادا توت فرنگی دراری بازم اون ی توت فرنگی پلاسیده رو ب توی پرتقال ترجیح میده.نکن خودتو بخاطر احدی تغییر نده .مردی ک بخادت میخادت نیازی ب تغییر کردن نخواهی داشت. نیازی ب یاد اوری شدن هم نخواهی داشت،رک و‌ واضح بگم اون نمیخوادت دست بکش از کوچیک کردن خودت … شاید اگر کاملا بیخیالش شی و‌ دیگه بهش فکر نکنی توجه نکی بخوادت و‌ بیاد سمتت ولی با این روش نه.

دوست نداره بنظرم ولش کن ارزش نداره وقتتو هدر بدی با نماز و دعا هیچی دروس نمیشه با دید عقل نگاه کن ب ...

نمیخوام بخاطر فراموش کردنش کسی دیگه رو بازی بدم