2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا جدا شدی؟؟ 

فکر نکن شاید صلاحت این بوده وقتی با آدم اشتباه باشی هر روز عمرت رو میگیره ،،، الان سعی کن تلاش کنی موفقیت ایجاد کنی واسه خودت انشالله یه بخت خوب هم به وقتش برات پیدا میشه

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

من طلاق نگرفتم

ولی زندگی خیلی سختی رو دارم میگذرونم

منم مثل شما هستم

مدام با خودم فکر میکنم چرا همسره من ابراز علاقه نمیکنه؟ چرا کلمات محبت امیز ب هم نمیگیم؟ مگه عاشق هم نبودیم؟ پس چی شد اون عشق؟

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
چرا جدا شدی؟؟ فکر نکن شاید صلاحت این بوده وقتی با آدم اشتباه باشی هر روز عمرت رو میگیره ،،، الان سعی ...

نمیدونم چش شد دیگه منو نخواست...

راستش انگیزه امو از دست دادم

منم همینم خی میگم تموم کنم راحت بشم بعد که جدی میشه میگم چرا من اینجوری شدم و..،ببین دلیل تصلیش افسردگیه هدف نداربم،ببین خودت میدونی ارروت چیه برو کار کن خرج قیافت کن تیپت کن اعتماد به نفست بیاد بالا بعد درست میشی من یه اسپری گرفتم چقدر روحیم بهتر شده

من نی نی یار نیستم تگ نکنید منو