2777
2789
عنوان

خودکشی گناهه راستش رو بگید حالم خوب نیس تو ی قدمیش هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلمخدا مهربونه میبخشههیچکسم نمیتونه از زبون خدا بگه چی میشه و چه اتفاقاتی میوفتهاماخودکشی الان بنظر ...

خدا مهربونه چرا صدامو نمیشنوه یک ماه هر روز دارم گریه میکنم اون همه خدا رو صدا میزنم امام حسین حضرت عباس ولی هیچی 😭کسی صدای منو نمیشنوه  

چرا این اتفاقا واس من افتاد چرا هر بار دل من شکست اون از دخترای مردم اینم از من خدا چرا اینارو نمیبینه

جونم دورت بگردم چیشده هرچی تو دلته بگو من هستم هرچی تو ذهنته بنویس عزیز دلم

بعد دوسال منو ول کرد رفت من بهش نرسیدم دیگه هیچ لحظه هیچ روزی نیس من اونو ببینم ماه ها سالها میگذره ولی اون نیس ی دختر دیگه باهاش ازدواج می‌کنه تا آخر عمر با اون زندگی می‌کنه بچه دار میشن قلب من چجور این همه درد تحمل کنه 

بعد دوسال منو ول کرد رفت من بهش نرسیدم دیگه هیچ لحظه هیچ روزی نیس من اونو ببینم ماه ها سالها میگذره ...

تو این دوسال ب من گف فقط تو رو دوس دارم هیچ کس جز تو نیس هیچ وقت جدا نمیشیم بهم گفت این کار و اون کار کن ثابت کن منو دوس داری منو عاشق و وابسته خودش کرد الان اون راحت داره زندگی می‌کنه ولی من هر لحظه دارم عذاب میکشم 

جونم دورت بگردم چیشده هرچی تو دلته بگو من هستم هرچی تو ذهنته بنویس عزیز دلم

انقد گریه کردم به خدا به امام حسین بن حضرت ابوالفضل التماس کردم گفتم یه کاری کنیم من به این برسم من اینو خیلی دوست دارم جونم بهش وصله ولی هیچ کدوم کاری نکردن 

خدا مهربونه چرا صدامو نمیشنوه یک ماه هر روز دارم گریه میکنم اون همه خدا رو صدا میزنم امام حسین حضرت ...

نمیدونم چه اتفاقی برات افتاده گلم

ولی میگذره 

باورم کن....

بدترین اتفاقات 

فاجعه ها

میگذره🩵.‌‌..

یه روز برمیگردی میبینی ارزشش رو نداشت

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

سلام 

یه مشاور میشناسم فقط بدرد کسایی میخوره که نمیتونن زیاد برای مشاوره هزینه کنند از طرفی دنبال یه مشاور خوب هستن!

ایشون خیلی با انصاف هستن و شرایط خیلی خوبی رو برای کسایی که مشکل مالی دارند فراهم میکنن در کل هوای مراجعه کنندهاشون رو دارند.

از طرفی کلی رضایت تو کانال رضایت مندی شون هست 

گفتم این طوری منم کمکی کرده باشم چون تو این سایت خیلی ها شرایط مشاوره حضوری رو با این هزینه ها ندارند

ایدی رو بیکا P_z_314_70

ایدی تلگر ام consultation4