2777
2789

خودکشی واقن گناه یعنی کسایی که خودکشی کردن واقن اون یکی دنیا تو عذابن کسی تجربه داره که یکی خودکشی کرده مرده رفته اون دنیا بیاد خابش بگه من اینجا تو عذابم اگه کسی می‌دونه بگه حالم خوب نیست نمیتونم یک لحظه هم تو این دنیا باشم قلبم نمیتونه این همه درد تحمل کنه خسته شدم از گریه کردن فقط میخام بمیرم راحت شم 

نکن لطفا 

حالت بده حرف بزن درموردش ولی نکن اینکارو

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل خودت فقط دلم نمیاد دخترمو ول‌کنم

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

چرا تاپتیک بستی؟

چون ترجیح دادم

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

تنها نصیحتی که میتونم بکنم اینه که خودکشی نکنی

چون دنیات اگه خراب بشه بخوای خودکشی کنی اون دنیات هم خراب کردی

این گناه گناه بزرگیه و کبیرست

میتونی زندگی پس از زندگی رو نگاه کنی قسمت تجربه گرایی که خوذکشی کردن

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَـ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃لطفا تو تاپیکای ختم قرآن و صلوات و تاپیکهای مذهبی تگم کنین ممنون🌹