2777
2789
عنوان

بیایید خاطره خنده دار روز جنگ بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعاااااااا شیرزن بود سحر امامی واقعااا اگه من بودم خدا میدونه چه ابرو ریزی سر کشور در میاوردم

اره خداییش جیکش در نیومد

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
نه دیگه انگشت کوچیکه اون نمیشم جای اون بودم میزدم زیر گریه

😂🤣

ما خودمون نرفتیم کل محل سوت و کور همون شب سوم که شایعه کردن تهرانو باید تخلیه کنید رفتن منو شوهرم انگار چیزی برای از دست دادن نداشتیم🥲😂

💕🧚‍♀️                                               

خوب بود که اینقد روحیه داشتی اینجا یه عده زندگیشون هنوز مختله از ترس جنگ دوباره

والا منم تو دلم آشوب بود 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
😂🤣ما خودمون نرفتیم کل محل سوت و کور همون شب سوم که شایعه کردن تهرانو باید تخلیه کنید رفتن منو شوهر ...

دقیقا ما هم همین طور 

سنگر رو حفظ کردیم🤣🤣

اینکه طبیعیه ولی یه عده واقعا خودشونو باختن منم با اینکه طرف ما یه ترقه هم نزدن استرس داشتم همیشه

اووووه 

اینجا که قشنگ حس میکردیم الان آوار میاد رو سرمون

اووووه اینجا که قشنگ حس میکردیم الان آوار میاد رو سرمون

نه طرف ما هیچی نبود تازه من تا صبح نمیخوابیدم یشب یه ماشین با یه سرعت زیاد و صدای بد از کوچه رد شد من قشنگ در شرف سکته بودم یه روزم فلاسک چای صدا داد گف فس منو شوهرم پریدیم هوا😑😑

نه طرف ما هیچی نبود تازه من تا صبح نمیخوابیدم یشب یه ماشین با یه سرعت زیاد و صدای بد از کوچه رد شد م ...

خداقوت🤣🤣

😅😅😅😅خدا لعنت کنه اسراعیلو که خواب و خوراک برا خیلی از مردم مظلوم جهان نذاشته

انشالله