2777
2789

سلام میگن آب خیلی گرون شده من با طبقه بالا ابمون مشترکه 1ملیون قبض اومده خدا لعنتش کنه اون خیلی پرمصرفه من اصلا خونه نیستم خواستم ببینم شما چقد اومده آخرین قبض تون؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حاطر جنگ پشت در بسته یارو یه رقمی‌نوشته و حدود ۴ برابر مدت مشابه پارسال قبض اومده البته ما ۸ واحدیم

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

برا من پنج نفریم دویست تومن اومده.

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 
مبلغ بهم بگو

۲۷۰۰

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

برای ما مشترکه به ازای تعداد خانواده در نظر میگیرند برای ما دو نفریم ۱۷۰ 

ولی ما نصف ماه رو خونه نیستیم مصرف ابمون هم خیلی کمه 

میتونم بگم شاید از این ۱۷۰ تومن نهایت ۵۰ تومتشو واقعا ما مصرف میکنیم

چ خوب اومده کدوم شهرید

مشهد.

تازه دوتا پسر دارم خیلی تو حموم آب بازی میکنن.اگر اونام اصراف نکنن فکر کنم پنجاه تومن بیاد خودمم مراعات میکنم

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 
برای ما مشترکه به ازای تعداد خانواده در نظر میگیرند برای ما دو نفریم ۱۷۰ ولی ما نصف ماه رو خونه نیست ...

دقیقا مث ما طبقه بالا دائم در حال شستشو و آب ریختن من بدبخت باید پول آبشون بدم