2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا دومی ... 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

خونه خوب با ماشین معمولی، چون ماشین رو بعدها راحتتر میتونی عوض کنی. 

ماشین خوب که بخری چند سال بعد فرسوده میشه از قیمت میافته ولی خونه خوب  گرونترم میشه سود میکنی

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 

ما خودمون دوتا خونه تقریبا صد متری رو فروختیم،

یه خونه ۱۵۰ متری گرفتیم یه میلیارد و دویست هم برای داخلش خرج کردیم چون هیچی نصبیجات نداشت و وسایل نو کردیم همه باهم شد یه میلیارد و دویست این حدودا البته یک سال پیش.

دیگه هیچی نموند برامون،یه ساینا داریم که تا یک سال هم باید داشته باشیمش تا شاید بتونیم عوضش کنیم.

راضی هستم در کل،ما کلا خیلی پولامونم الکی خرج میکنیم 🥴

حس میکنم خیلی ضایع است که دوتا کارمند بعد اینهمه سال نمیتونیم یه ماشین خوب داشته باشیم یه کم غصه میخورم و میگم دیگه مراقب خرج کردنام هستم ،باز همسرم میگه ولش کن بابا دنیا دو روزه و فقط سلامتی باشه بقیه درست میشه

اووووه چقدر زیاد ولی من ماشین خوب دوست دارم

اره کل سرمایه رو گذاشتیم ولی واقعا چیزی شد که دلمون میخواست،وسایلای خونمم ظاهری ها رو کلا عوض کردم پونزده ساله عروسی کردم آخه،

میتونستیم یه کمی جمعو جور تر خرج کنیم یه ماشین بهتر هم بگیریم که فکر کردیم دیدیم الویت ما فعلا خونه خوب هست

اره کل سرمایه رو گذاشتیم ولی واقعا چیزی شد که دلمون میخواست،وسایلای خونمم ظاهری ها رو کلا عوض کردم پ ...

عزیزم خونه رو چند خریدید کدوم شهر 

ما آخه اول راهیم یه خونه ۸۰ متری تو یه جای متوسط برای تازه عروس دوماد خوبه دیگه 

عزیزم خونه رو چند خریدید کدوم شهر ما آخه اول راهیم یه خونه ۸۰ متری تو یه جای متوسط برای تازه عروس دو ...

اگه تهران هستین که اره بابا عالیه 

ما شهرستانیم یکی از شهرهای شمالی خونه رو متری ۲۸/۵۰۰ گرفتیم اسفند ۱۴۰۲ یه جوری شده بود که ۴۳۰۰ براش داده بودیم،دیگه تا نابستون ۴۰۳ هم آماده اش کردیم و اینا بدی شهر ما اینه خونه هیچی نداره یه چهاردیواری خالی همه چیز رو خودمون گرفتیم نصب کردیم از شیرآلات تا پکیج و در اتاق ها و کابینت و کمد و... 

خونه تو شهرستان ها با تهران خیلی قیمتاش متفاوت هست و فرق میکنه،و خیلی خیلی ارزون هست