2777
2789
عنوان

نامزدم تهدیدم کرد بیاین لطفا

128 بازدید | 18 پست

سلام نامزدم یا همون شوهرم که یه ساله عقد هم هستیم همیشه با کارای زیبایی مخالفت می‌کنه و میگه همینجوری برام قشنگی نه از روی خساست چون موارد دیگه که لازم باشه خیلی راحت هزینه می‌کنه برام ولی الان ماه هاست می‌خوام ناخنمو ژلیش کنم میگم رنگ ملایم و اندازم کوتاهه ولی هربار مخالفت کرد و هیچ جوره راضی نشد ولی اینبار عصبانی شدم گفتم بدن منه یعنی چی که هربار میگی نکن گفت من دوست ندارم مگه برای من نیست من همینجوری میخوامت ساده دوست دارم منم گفتم برای دل خودم می‌خوام بکنم گفت برو انجام بده ولی بعدش هرچی دیدی از چشم خودت دیدی 

خیلی ناراحتم بنظرتون چیکار کنم و اینکه هیچ رقمه با حرف در این مورد راضی نمیشه از یه طرفم حس بدی میگیرم از خواسته خودم بگذرم چیکار کنم ؟؟؟ بیخیال شم ؟!!!

شوهر منم همینه 8 ساله ازدواج کردم ابرو هامم نمیذاره رنگ کنم میگه همینجوری قشنگی 

دو بار موهامو رنگ کردم اینقدر گفت همون موهای خودت قشنگ تر بود دیگه نکردم همینجوری دوسم داره دوست نداره کاری کنم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینقدر زور میگه؟ نمیدونم‌والا حالا اگه شوهرت رو بیشتر از ناخن دوست داری نکن بلاخره  بادت نميکنم با حرفام نمیخوام حرفی بزنم زندگیت خراب شه

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

شوهر منم همینه 8 ساله ازدواج کردم ابرو هامم نمیذاره رنگ کنم میگه همینجوری قشنگی دو بار موهامو رنگ کر ...

ولی من نمیتونم خب همش میگم منم آدمم دل دارم سلیقه دارم همش که نمیتونم با نظر اون زندگی کنم 🥲

چی بگم والا قبل تصمیمگیری واسه ازدواج بایدمیپرسیدی نظرش راجب اینجور چیزا چیه که الان نری توگل اسی

فکر نمی‌کردم در این حد مخالف باشه البته ناگفته نمونه دوره دوستی لاک‌میزدم هیچی نمی گفت الآنم با لاک مشکل نداره ولی ژلیش و کاشت میگه بدم میاد 

چرا اینقدر زور میگه؟ نمیدونم‌والا حالا اگه شوهرت رو بیشتر از ناخن دوست داری نکن بلاخره بادت نميکنم ...

بحث ناخن بیشتر دوست داشتن نیس گلم بقول خودت من از این ناراحتم ک به علاقه و دل من بها نمیده تو این مورد انگار فقط باید حرف حرف خودش باشه در صورتی که کاری که می‌خوام بکنم بد و زننده نیس وگرنه بهش حق میدادم

ببین اگه از الان زندگیو شل بگیری واقعا اشتباه کردی نزار از الان برات تصمیم بگیره الان گیرش ی ژیلیش بود فردا پسفردا میاد میگه چادری شو

نزار سوارت شه ضعیف بازی در نیاز

دوستان بی احترامی به چاری ها نسه منظورم اینه زورگویی میکنه

واگرنه چادر پافعا تیپ مقدس و زیبایی هستش

ولی خب بازم سلیقه ایه

نمیدونم آخه بعدش مثل چی می‌ره تو قیافه و نمیدونم ممکنه چیکار کنم از یه طرفم نمیتونم بیخیال خواسته خو ...

زندگیتو از الان شل بگیری روت سوار میشه

برو بگو ببین تصمیت برام قابل احترام هستش ولی من ب عنوان یک دختر عقیده و شخصیت خودمو دارم و واقعا دلم میخواد تجربه کنم اصلا از کجا میدونی سه چهار بار ک انجام بدم شاید  کلا زده شدم 

ولی نمیتونم بزارم برام عقده بشه