2777
2789

میشه معرفی کنید؟! تاحالا چندتا برند مختلف خریدم راضی نبودم پوستم چربه ولی به شدت دهیدراته

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پوستم چرب بود ولی ضدآفتاب پوست حساس پیکسل بهم ساخت و جوش نزدمبا فلوئیدی مای هم اوکی بودم

مرسی عزیزم..فلوئیدی مای رو خیلی شنیدم پس حتما امتحان میکنم..آبرسان چطور؟؟

مرسی عزیزم..فلوئیدی مای رو خیلی شنیدم پس حتما امتحان میکنم..آبرسان چطور؟؟

آبرسان نداشتم ولی مرطوب کننده درمالیفت خوب بود برام

در مورد رویوال خوب شنیدم ترکیباتش رو یه نگاه بکن 

دهیدراته یودنش زمان میبره اوکی شه.مرطوب کننده درمالیفت خوبه

مگه نباید آبرسان و مرطوب کننده جدا خرید؟ یعنی فقط مرطوب کننده بزنم اوکیه؟! والا تو اینستا همه مشاور پوست شدن و هرکسی یچیز میگ گیج شدم یسریم رفتم دکتر اما فقط یه ماه تونستم طبق روتینی که داد پیش برم واقعا چیزایی که گفته بود گرون بود ماهی چهار پنج تومن باید میدادم بابت کرم و سرمایی که نوشته بود منم دیگ نخریدم 

مگه نباید آبرسان و مرطوب کننده جدا خرید؟ یعنی فقط مرطوب کننده بزنم اوکیه؟! والا تو اینستا همه مشاور ...

من مختلط و دهیدراته بودم ، ابرسان کمکی به پوستم نکرد ، مرطوب کننده درمالیفت زدم ( البته هفته ای یبار هم ماسک صورت ) بعد یسال اوکی شد

کرم مرطوب کننده ژنوبایوتیک و ضد افتاب استلین Estelin منم پوستم چرب دهیدراته هست اینا دارم راضیم

آاا چه خوب که گفتی راجب اینم سوال داشتم ضد آفتاب استلین تو داروخونها نیست ولی تو اینستا خیلی بابت حجم بالا و قیمت مناسبش همه تبلیغ میکنن خوبه واقعا ؟ آخه شنیدم spf بالای ۵۰ خوب نیس 

مگه نباید آبرسان و مرطوب کننده جدا خرید؟ یعنی فقط مرطوب کننده بزنم اوکیه؟! والا تو اینستا همه مشاور ...

اگر پوستت حساسه درمالیفت نگیر چون توی ترکیباتش عطر داره

من البته از درمالیفت راضی نبودم

وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸

آبرسان نداشتم ولی مرطوب کننده درمالیفت خوب بود برامدر مورد رویوال خوب شنیدم ترکیباتش رو یه نگاه بکن

آهان باشه..مرسی عزیزم 

من مختلط و دهیدراته بودم ، ابرسان کمکی به پوستم نکرد ، مرطوب کننده درمالیفت زدم ( البته هفته ای یبار ...

چه خوب..الان درماتیپیک گرفتم هنوز تموم نشده تموم شد حتما درمالیفتو امتحان میکنم

اگر پوستت حساسه درمالیفت نگیر چون توی ترکیباتش عطر دارهمن البته از درمالیفت راضی نبودم

آره پوستم خیلی حساسه..الان چی استفاده می‌کنی عزیزم