2777
2789

واقعا دیگ حالم‌از‌همهذچی‌بهم‌میخوره دخترم ی سال و چهارماهشه ب خدا ب معنای واقعی حالم بهم زدانقدر حالم‌بدهذانقدر بده خستم جونی برام‌نیست

از صب تا این ساعت فقط در حال اذیت کردن 

ی سره جیغ میکشه با صدای خیلیییییی بلند فقط میخواد من در حال مرگم‌ک‌باشم‌سینم‌بیرون باشه شیر بخوره از روز اول شیرخشک‌هم‌میدادم بهش قبلا تا خودم بهش شیرخودم‌نمیدادم اصلا نمیخواست شیر خشک بیشتر دوست داشت 

الان چندوقت اصن شیشه رو‌ب زور میگیره 

هرجااااا نشسته باشم باید سینم بیرون باشه روشم شال نپوشونم مهمونی باشم یا هرجایی گریه میکنه بهونه گیره 

وابسته ی وقتای انقدر نمیتونم برم دستشویی یعنی میرم انقدر جیغ میکشه گریه ک‌زود میام‌بیرون ببخشید ولی یدفعه میشه از صب تا اخر شب اصلا نشده من برم دستشویی و یبوست شدم انقدر اذیت میشم تموم ظرف وسایل هرچی توخونه میریزه بهم اصن پنج دقیقه نمیشینه ک ی نفس بکشم من تایم‌خوابشدکمه‌خیلی کم و‌خوابشتم سبک انقدر که کنارش من ازاین شونه ب اون شونه بشم بیدار میشه

غذا هم ب زور با هزار ترفند بهش میدم گرسنه نباشدکتر ازمایش گرفتم سالمه

میدونم وقت شیطنتش ولی واقعا خستم دوست دارم وقتی بهش میگم جیغ نکش متوجه بشه الان اصن هیچیییی نمفهمه ولی انگار همهذچی هم‌میفهمه

چ سنی میشه بفهمن ک‌اگ‌دعواشون‌کنیم یا تذکر بدیم‌بفهمن

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

تا دوسالگی کا خیلی سخته بعدش کمکم درست میشه مخصوصا 4 سالگی دیگه عالی میشه قشنگ میفهمه بازی میکنه براش توصیح میدم چیزی رو 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

دوتا بچه ۴ و ۵ سال دارم امروز با همسرم رفتیم خرید وااای فقط یه مغازه رفتیم بعدش انقد نق زدن شلوغ کردن جیغ داد همونجا با نثار فش های فراوااان که کی گفت بچه بیارین چه گوهی بود خوردیم برگشتیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا دوسالگی کا خیلی سخته بعدش کمکم درست میشه مخصوصا 4 سالگی دیگه عالی میشه قشنگ میفهمه بازی میکنه برا ...

ای خدا واقعا خستم  بقران دلم فقط میخواد بمیرم 

ی ساعته رو‌پام‌اارم‌تکونش‌میدم‌حداقل بخوابه بخدا  فقط چشای لامصم‌بذارم‌روهم‌نمیشه ک‌نمیشه گریه میکنه خدا کاش بمیرم 😭😭😭😭😭از ساعت۳ظهر بیداره بخدا خیلبون بوردمش پارک‌بردمش تو راه از خستگی داشت بیهوش میشد رسیدم‌خونه ی ساعته فقط گریه میکنه نمیخوابه هرشب همیشه همینه😭۴سال😭😭😭😭😭😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
ای خدا واقعا خستم بقران دلم فقط میخواد بمیرم ی ساعته رو‌پام‌اارم‌تکونش‌میدم‌حداقل بخوابه بخدا فقط ...

درکت میکنم پسر منم تا 3 سالگی شبا نمیخوابید تاصبح بازی میکرد اما الان خداروشکر خودش شبا میگا دیگه بریم بخوابیم میره میخوابه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
دوتا بچه ۴ و ۵ سال دارم امروز با همسرم رفتیم خرید وااای فقط یه مغازه رفتیم بعدش انقد نق زدن شلوغ کرد ...

دلم‌میخواد‌تاصبح‌جیغ بکشم‌گریه کنم خدایا شرایط زندگیم‌واقعا سخته کاش یکم کمکم کنه شوهرم‌نیست کمکم‌باشه 

اونک هست کار کن‌اسونتره😭گوه بخورم گوه بخورم دیگ بچه بیارم

دلم‌میخواد‌تاصبح‌جیغ بکشم‌گریه کنم خدایا شرایط زندگیم‌واقعا سخته کاش یکم کمکم کنه شوهرم‌نیست کمکم‌با ...

خانواده ت ،مامانت اینا  نزدیکت نیستن کمک حالت باشن؟

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

فقط میتونم بگم درکت میکنم خودمم یه دونه همسن گوچولوی شما دارم واقعا دیگه خسته شدم

من نمیفهمم چرا نمیخوابه واقعا 

بخدا ظهر ب ی بدبختی میخوابونمش یدفعه فکر‌کن‌یرق قطع میشه صدای کثلری چیزی یدفعه خیلی اروم قطع میشه این بیدار میشه شب همینه یعنی جرات نمیکنم نصف شب ی دستشوی برم تا دوساعت باز باید بخوابونمش

عزیزم به دکتر ببرش اگه خیلی بی تابی می‌کنه و آروم و قرار نداره طبیعی نیس،،شاید جاییش درد می‌کنه نمیتونه بگه 

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

خانواده ت ،مامانت اینا نزدیکت نیستن کمک حالت باشن؟

کلا انگار خونه مامانم دارم زندگی میکنم 

شوهرم بخاطر ی مشکلکوفتی لعنتییییییی ک‌تمومی نداره در‌ماه خیلی از روزاش و‌نیست من تنها نمیمونم خونهد

ول مامانمم خسته شده ازمون‌طفلک ارامش اونم بهم‌زدیم😭

خدایا چی‌میشه دیگ تموم‌بشه حداقل شوهرم‌همیشه باشه اونک هست اذیتاش نصف میشه واقعاااااا کمکم میکنه اصن نیمداره ب این حد از خستگی برسم 

من الان از نبودن اون از ادمای بی درک‌وبیشعثر دورمم خسته شدم😭