2777
2789

خانوما من باید یه کار و حرفه یاد بگیرم بنظرتون چه کاری یا مهارتی پول توش هست و زود میشه پیشرفت کرد؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینو برای اون تاپیکت که ترکید نوشته بودم

شوهزت هم تربیتش از بچگیش مشکل داره هم اعتماد بنفسش پایینه.شایدم مشکل مالی داره،مرد جیبش خالی باشه بداخلاق میشه.

تو برای اینکه جذبش کنی و آرومش کنی باید رنجش رو درک کنی

نزنی تو روش 

کلا رمز و‌ راز تغییر و رام کردن هر آدمی اینه که رنجش رو درک کنی

اینو برای اون تاپیکت که ترکید نوشته بودمشوهزت هم تربیتش از بچگیش مشکل داره هم اعتماد بنفسش پایینه.شا ...

داشتم میخوندم پاک شد،اره شوهرم و خانوادش سطح فرهنگی‌شان از من پایین‌تره حتی تحصیلات شوهرم،چجور رنجش کم بکنم وقتی هیزه

داشتم میخوندم پاک شد،اره شوهرم و خانوادش سطح فرهنگی‌شان از من پایین‌تره حتی تحصیلات شوهرم،چجور رنجش ...

قضاوتش نکن‌ بهش سرکوفت نزن اقتدار بده‌بذار فکر کنه توی چشم تو مرد بزرگیه،اون وقت سعی میکنه واقعا بزرگ بشه

قضاوتش نکن‌ بهش سرکوفت نزن اقتدار بده‌بذار فکر کنه توی چشم تو مرد بزرگیه،اون وقت سعی میکنه واقعا بزر ...

واقعا اگر طوری رفتار بکنم انگار اقتدار دادم بهش درست میشه؟ولی بدتر میشه انگار هرچی کوتاه میام فک میکنه خیلی از من بهتره همین الانشم هرچی از دهنش دربیاد میگه