2777
2789
عنوان

بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 49 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان حتی یک ریال

دست به دامن امام حسن مجتبی بشو تو روزی ردخوز ندارن. 

نماز استغاثه به حضرت زهرا بخون عالیه

امتحانش ضررنداره اما شکر در کنارش خیلی بکن

شوهرمن 3سال بیکار بود و شرایط بد بود همه تو این شرایط قرارمیگیرن گلم. ان شاالله بحق امام زمان و عید پیش رو تمام این سختی هات تموم بشه 

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای ما همیشه بعد از پونزدهم اینجوری می‌شدیم امیدوارم زودتر شرایطتتون درست بشه ایندفعه که حقوق دادن ا ...

اره همیشه این کار میکردم چند ماه درگیر بیماری بودیم شوهرم بیکار بود بدون حقوق موندیم

اره همیشه این کار میکردم چند ماه درگیر بیماری بودیم شوهرم بیکار بود بدون حقوق موندیم

الهی بگردم انشالله دیگه اینجوری نشه آبجی 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی، دانشگاه رازی کرمانشاه درس میخونم،حس ششمی هستم😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی تگ کن یا درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲