الان نه شکر خدا یک سالی هس خبری ازشون نیس.خودمم نداشتم اونقدی دخترم خیلی داشت و چون کوچیک بود تحمل نداشت مدام زیر دستم باشه تا دریارم برا همین طول کشید دورش
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
سس مایونز.پی فاف.بنزین.تینر. رنگ کردن.کوتاه کردن.دارو داروخونه.دارو عطاری.سرکه .همه این حرکاتو با کل ...
منم تمامم این راه هارو امتحان کردم.فقط عزیزم باید حوصله کنید و تندتند رشکا رو از تو سرش دریارید.من که خیلی اذیت شدم
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اتفاقا خواهرم همیشه مثل میمون بچش بغلشه اینارو در میاره .حتی تمام لباسا و قالیا و پتوهاشم شست .
وای یاد خودم افتادم.سخته خیلی.ان شاءالله زودتر حل میشه دوستم
منم خیلی اذیت شدم تا یک ماه همه چی را شستم و ضد عفونی کردم .از ارایشگاه گرفتم خیلی نامردیه وقتی سرشون شپش داره ارایشگاه میرن و باعث انتقال به یکی دیگه میشن .من از محلول غیرسمی دایمیتکون نتیجه گرفتم حتما باید طبق دستورش انجام بدید تا از شر تخمهاشم راحت شید
هردفعه که میریم حمام باید این کارو کنیم؟ موهای من خیلی شوره میده نمیدونم چرا، خسته شدم ازش😢
من چند بار استفاده کردم الان گوش شیطون کر دیگه ندارم،بازم۳ماه یه بار میزنم که پاکسازی شم😂😂😂😁😁😁😁
کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️ ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستمپذیران چه؟ ستمپذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.