من این راهو واسه شوره استفاده کردم ولی دراصل واسه شپشه ۲تا۳قاشق اسفندو بکوبید بعد نزدیک۱تا۱ونیم لیوان اب جوش اضافه کنید بذارید رو کتری به مدت نیم ساعت تا۴۵دقیقه بعد۴۵دقیقه هم بذارید روسر بمونه و با پلاستیک بپوشونید،بعد با اب و شامپوی همیشگیتون بشورید این مقدار واسه موهای خودم که پرپشت و تا بند سوتینه کافی بود
کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️ ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستمپذیران چه؟ ستمپذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
من یک سال باهاشون دست و پنجه نرم کردم..البته سر خودم فقط دوتا زنده داشت که خداروشکر به مرحله تخم ریزی نرسیده بودن اما وای سر دختر دوسالم پر بود.هنوز از فکرش تنم میلرزه....باید فقط هرساعت بشینی و تک تک تخمارو دریاری و خودشم پیدا کنی.اگه ی دونه هم حتی باشه تموم بشو نیستن...من که پدرم در اومد تا از شرشون راحت شدم
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
الانم که دارم تاپیکتو میخونم تمام سرم داره میخره.لعنتی بد دردیه
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
خواهر زاده من یک ساله از این مهد کودک کوفتی شپش گرفته فقط سرشو نسوزوندیم.همشم خونمونه.مردیم خستمون شد .اخه چه وضعشه تاکی جنگ ودرگیری با این موجود کله خر.هی خوب میشیم هی خواهر زادم باز میاد😕
هر پدر سوخته ای باشن تو دو ماه که دیگه باز میشن.یه چی میگیا
وای فک کنم شپشا خیلی رو اعصابت رفتن چون از لحنت کاملا معلومه عصبیی ان شاءالله که رفتن خودتو ناراحت نکن عزیزم
سس مایونز.پی فاف.بنزین.تینر. رنگ کردن.کوتاه کردن.دارو داروخونه.دارو عطاری.سرکه .همه این حرکاتو با کله خواهر زادم زدیم.اگه دیو بود مرده بود.فکر کنم مغزش شپش تولید میکنه