2777
2789
عنوان

داماد بی چشم و روعه بنظرتون

108 بازدید | 10 پست

پدر شوهرم هیچ کمکی به شوهرم نکرده توی کل زندگیش 

ولی پدر من خیلی حامیش بوده از نظر مالی شوهرم اجازه نمیداده کمک کنه بابام ولی از نظر کمک فکری و روحیه دادن به شوهرم براش سنگ تموم گذاشت و از نظر مالی هم خیلی پدرم خواست کمک کنه ولی شوهرم اجازه نداد 

توی بدترین شرایط ها هم پدر شوهرم هیچوقت حمایت نکرد شوهرمو جز از بین بردن امید شوهرم هیچ کاری نکرد برامون و فقط به فکر اون پسرش بود

الان پدرش یکم فرق کرده و وقتی تو شرایط بیماری بودیم و پول نیاز داشتیم 30 تومن کمک کرد به شوهرم و الان شوهرم شروع کرده همش از پدرش خوب میگه و همش میگه مثل کوه پشتمه‌...خوشحالم از اینکه دلش خوشحال شده از پدرش ولی به این فکر میکنم که اصلا یادش نمیاد که قبلاً چطوری بود باباش و قبلاً توی بدترین شرایط ها که بودیم کی بود که به فکر من و شوهرم بود و حمایتمون میکرد (بابام)

نظر شما چیه راجب این مورد ؟؟؟

حالا ۳۰ تومن رو همینجوری داده به شوهرت؟

قرار نیس پس بگیره؟

والا پدرشوهر من یه تومن بهمون قرض میده باید ماه بعد بهش برگردونیم 

اگه قرار نیس پولو پس بگیره به نظرم شوهرت حق داره تعریفشو بکنه

اما در کنارش باید تعادل رو حفظ کنه هر ازگاهی از خوبیای پدرتونم یاد کنه

متاسفانه بعضیا نمک نشناسن زود خوبیارو یادشون میره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موافقم .ادم نمک شناس خیلی کم شده

ببین یادش هست هان و همیشه بفکر جبران کار خانوادم هست 

ولی کاری که پدرش براش می‌کنه خیلیییی براش با ارزش تره انگار 

البته شایدم من اینطوری فکر میکنم 

حالا ۳۰ تومن رو همینجوری داده به شوهرت؟قرار نیس پس بگیره؟والا پدرشوهر من یه تومن بهمون قرض میده باید ...

از خوبیای پدرم میگه همیشه ولی اینم میگه که من هیچوقت زیر بار منت کشی نرفتم تا الان

اون کمک بابای شما رو تو ذهن داره ولی کمک باباش رو پیش شما به زبون میاره که بگه من اونقدرها هم بی کس نبودم و اونا رو توی چشم شما عزیز کنه، ضمن اینکه ۳۰ تومن توی این شرایط اقتصادی پول زیادی نیست، بهش خرده نگیر و بزار دلشاد باشه

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 
اون کمک بابای شما رو تو ذهن داره ولی کمک باباش رو پیش شما به زبون میاره که بگه من اونقدرها هم بی کس ...

اره از حق نگذریم قبل از اینکه پدرش بهش پول بده و تغییر کنه خیلی از پدرم خوب میگفت و همش تعریف میکرد الان هم بد نمیگه تعریف هم میکنه ولی انگار پدرش بیشتر تو چششه

اره از حق نگذریم قبل از اینکه پدرش بهش پول بده و تغییر کنه خیلی از پدرم خوب میگفت و همش تعریف میکرد ...

عیبی نداره برای دل خودش میگه، سیاست داشته باش هر وقت گفت بگو خدادوشکر بزرگترهای خوبی داریم اینجوری ازت پدرت هم یادمیشه

عیبی نداره برای دل خودش میگه، سیاست داشته باش هر وقت گفت بگو خدادوشکر بزرگترهای خوبی داریم اینجوری ا ...

نمیدونم آنقدر گذشته به یادمه و از پدرش ناراحتم نمی‌خوام ازش اینطوری بگه انگار 

می‌خوام گذشته یادش باشه 

دلم میخواد پدر منم همیشه یادش بمونه که چطوری بوده

نمیدونم آنقدر گذشته به یادمه و از پدرش ناراحتم نمی‌خوام ازش اینطوری بگه انگار می‌خوام گذشته یادش باش ...

بخوای به گذشته فکر کنی خیلی اذیت میشی