2777
2789
عنوان

جواب این خاستگارمو چی بدم

503 بازدید | 36 پست

ببخشید همش تاپیک میزنم میخوام افراد بیشتری راهنماییم کنن لطفا کامل بخونید

اول شرایط خودمو بگم 

من ۲۷سالمه شاغلم زاده و بزرگ شده تهرانم وضعیت مالیمون متوسط پدرم بازنشسته کارمندی مادرم خانه دار،چهرم معمولی اخلاقم خوب هیکلمم خوب نیست-بااقای ک اشنا شدم ۲۸سالشه قشقایی و شیرازی و اونجا بزرگ شده ولی الان ب خاطر شغلش بندرعباس زندگی میکنه ک قرار بعد ازدواجمون انتقالی بگیره بیاد تهران،شغلش تکاور نیرو دریایی ارتش مادرش خانه دار پدرش با ماشین سنگین بار میبره وضع مالیشون از ما پایینتر اما وضع مالی خودش نسبت ب سنش قابل قبوله خوبه اخلاقش خوبه قد و هیکلش خوبه چهرش متوسط-ی مشکلی ک داره اینکه گفت تو عروسی خانما لباس محلی قشقایی میپوشن ک از نظرم خیلی بد نبود اوکیه اما گفت من از وقتش هشت سالم بود پدرم افتاد زندان و وقتی هجده سالم بود ازاد شد دلیلشم این بود ک تو ماشین مواد مخدر جاساز کرده بود تو بار ک ببره تحویل بده و میدونست بار مواده -مواد واسه باباش نبوده و فقط کرایه حمل و میگرفته و مدت زمان ده سالی ک پدرش نبوده این مجبوز بوده از هشت سالکی بره سرکار خرج خانوادشو بده بعد ی دایی داشته ک خیلی اذیتش میکرده کتکش میزده تو  بچگی پولاشو ازش میگرفته و الان میگه ازش نفرت دارم دوس دارم بکشمش دوس دارم گریه کنم تااروم شم ولی نمیتونم 

چیکار کنم بااین اقا ب نظرت چ جوریه؟

از نظر روانشناسی خشم پنهان داره ولی خب همه ادما کامل نیستن خیلی دودلم میشه کمکم کنید

تراپیست میگه همه ادما تروما دارن باید ببینی تروماهاتون بهم میخوره و میتونید تحمل کنید یا نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صداقت داشته باش با خودت 

ببین دوستش داری ؟ براش ذوق داری ؟ 

اگر بهش کشش داری ادامه بده 

اینهایی که گفتی خیلی مشکلات  حاد و شدیدی نیستن 

اما اگر حس خاصی نداری وقت همدیگه رو تلف نکنید تموم کن 

جدی میگی خاد نیس؟اخلاق و رفتارش خیلی خوبه

اگر پسر خوبیه و دوسش داری باهاش آشنایی رو ادامه بده 

من اگر مردی رو دوست داشته باشم که این مشکلات رو داشته باشه بخاطر این مشکلات سطحی ولش نمیکنم 

این پسر خودش انتخاب نکرده زندگیش اینطور باشه 

همه ما آدمها تروما داریم هیچ کدوممون روان مون صد درصد سالم نیست

ایشون هم با روان درمانی و محبت شما احتمال داره حال روحیش خوب بشه 

اگر پسر خوبیه و دوسش داری باهاش آشنایی رو ادامه بده من اگر مردی رو دوست داشته باشم که این مشکلات رو ...

اوهوم خیلی دودلم 

ب خاطر اخلاق و رفتارش دلم نمیاد کات کنم از اونورم میگم مثلا پدرش میشه پدربزرگ بچم

خودش میگه مال ۲۰سال پیشه این ماجرا ما فراموشش کردیم