2777
2789
عنوان

رتبه یک های کنکور امسال

202 بازدید | 13 پست

ازشون ویدیویی پیدا نکردم ک گفته باشن روزانه چندساعت مطالعه داشتن

بنظر شما چندساعت میخوندن؟

کاربری دست یه خانوم۱۷ ساله و یه خانوم ۲۲ ساله ست ... { محمود احمدی نژاد هستم🥸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آترینا گفته بود ۱۰۲ آزمون شرکت کرد

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

به نظرم اهمیت نداره بعضیا سالهای پیش با ۲ ساعت در روز هم تونستن رتبه ۱ کنکور بشن بعضیا با ۱۰ ساعت مطالعه رتبه ی ده هزارم نشدن 

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡

مطمئن باش که با روزی ۴ ۵ ساعت رتبه اول نشدن

من که بعید میدونم حرفتون درست باشه ولی محض اطمینان برای نمونه رتبه ی ۱ ریاضی رو رفتم دیدم مصاحبه کرده بین ۵ تا ۹ ساعت مطالعه داشته که من بازم میگم اغراقه و همون ۵ الی ۶ ساعت در روز درسته

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡

من که بعید میدونم حرفتون درست باشه ولی محض اطمینان برای نمونه رتبه ی ۱ ریاضی رو رفتم دیدم مصاحبه کرد ...

بله درسته ۵ الی ۶ ساعت مطالعه مفید باعث رتبه اول شدن میشه برا رشته ریاضی

حامی تمام خواهرشوهر ها😎🖤

من کتاب تستام رو به قیمت پایین میفروشم

جزوه و بعضی کتاب هام رو هم هدیه میدم💝

لطفا اگه قصد خرید دارید تلگرام به این آیدی پیام بدید براتون عکس کتاب ها رو بفرستم

Ahp_12345

اگر کسی رو میشناسید وضع مالی خوبی ندارد هم لطفاً اطلاع بدید بهش صحبت کنیم من تخفیف بیشتری بدم🙏🏻

رتبه یک، آترینا 12 ساعت میانگین، از یازدهم جدی شروع کرده

رتبه دو، آیدین ١٠ ساعت میانگین، از تابستون نهم به دهم شروع کردا

-‌کاش می‌شد اندوه را از پنجره بیرون ریخت.