2777
2789
عنوان

زن عموم جلو جمع یه مقدار زیادی ضایعم کرد !

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 43 پست
بی خیال بابا از بیست سالگی نزن تو خط ناراحت شدن از کادو و قصه ساختن از این چیزا چون تا پنجاه سالگی ...

من ک قرار نیست چیزی بخرم

گفتم ک پدرمادرا نقدی میدن 

ولی راست میگی کلا خودمو نباید بندازم تو خط خاله زنک و عمو مردک بازی 

اگر بحثش پیش اومد به خودش میگم دلخور شدم

اهل تلافی و این چیزا نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من باشم پستونک و کش مو میگیرم برای خودش و همونجور با تابلو بازی و خنده و مسخره کردن به خودش میدم و میگم زن عمو الهی من قربونت برم  نشون دادی هنوز بزرگ نشدی که با تل اونجوری دلت ضعف رفته که برا منم خریدی  دلت تو دنیا بچگی مونده فدای دلت بشم برات کش خریدم موهاتم خرگوشی ببند پستونکت رو هم بنداز گردنت ولی به دخترش گیره نمیدم چون بنظرم همه میفهمن که ناراحت شدین و بهتون برخورده و کارتون تلافی بوده هم اینکه دخترش از نظر من گناهی نداره که دلش بشکنه ولی اینجوری حال خودش رو میگیرم کسیم نمیتونه گله کنه چون با تل خریدن علاقه خودش رو به کودکی اثبات کرده:-D

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من بودم اصلا از اول ناراحت نمیشدم.  تل کادو بگیرم خوشحالم میشم.  37 سالم هم هست. 😀نمیخوایش بیا بده به من.  😀 بی نهایت هم به تساوی زن و مرد معتقدم منتها واسه پسرا نمیشه چیزای جینگول خرید.  از این جنبه بهش نگاه کن. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
واسه پسر بچه کوچولوها هم ماشین میخرید ! چرا نمیشد !

ماشین کجا تل کجا.  تل قشنگه.  این نظر منه.  من دوست دارم.  خودمم خیلی اهل پول کادو دادنم ولی اگه کسی برام مهم باشه صد درصد دنبال هدیه میگردم و پول نمیدم.  ممکنه زن عموت واقعا خواسته ضایعت کنه.  من از دل اون خبر ندارم.  فقط کامنت گذاشتم که بگم همه یه جور فکر نمیکنن یه درصد به این فکر کن ممکنه خواسته بیشتر خوشحالتون کنه. 

ببین دختر خوب دو حالت داره یا منظوری نداشته و همونطور که تو دوسش داری اونم دوست داره و خواسته سورپرایزت کنه که هیچ، حتی با وجود متفاوت بودن سلیقه جای خوشحالی داره

یا بد جنس و میخواسته ضایعت کنه که تو واسه ضایعه کردنش باید دو برابر واسه کادوش خوشحالی کنی، دنیا رو سخت نگیر عزیزم

«من ناموس کسی نیستم» به یاد همه زنان و کودکانی که به نام ناموس و غیرت کشته شدند
ماشین کجا تل کجا.  تل قشنگه.  این نظر منه.  من دوست دارم.  خودمم خیلی اهل پول کا ...

آره خب کاری ندارم باهاش که بخواد اذیتم کنه 

ولی بی فکریه گل سر دادن به دختر 20 ساله و دوقلوهای 3 ساله

آره خب کاری ندارم باهاش که بخواد اذیتم کنه  ولی بی فکریه گل سر دادن به دختر 20 ساله و دوقلو ...

میگم من به عنوان یه زن 37 ساله و مادر یه فرزند خوشحال میشم تل بگیرم.  الانم اینقدر گفتی هوس کردم برم یه تل مرواریدی واسه خودم بخرم. 😀😀😀😀😀😀😀 دوست من,  هر کی نظرش مثل نظر تو نیست لزوما بی فکر نیست. 

میگم من به عنوان یه زن 37 ساله و مادر یه فرزند خوشحال میشم تل بگیرم.  الانم اینقدر گفتی هوس کرد ...

طرز رفتار فرق میکنه!

رعایت کردن شان و مد نظر قرار دادن سن و سال 

عقیده شخصی نیست !

احترامه !

عین اینکه من بگم دوس دارم به فلانی شکلات هدیه بدم !

به بقیه متناسب با سن و نیازشون رفتار کنم

این قطعا بی احترامی و بی فکریه

وگرنه میخواست برای عمه مجرد منم گل سر بخره 

یا برای بقیه !

دقیقا اسمش بی فکریه

شاید بدون غرض باشه 

طرز رفتار فرق میکنه! رعایت کردن شان و مد نظر قرار دادن سن و سال  عقیده شخصی نیست ! احترامه ! ...

من دیگه به این بحث ادامه نمیدم.