2777
2789

بهم گفته باید بری روانشناس برای قرص من نمیتونم برات کاری بکنم نیاز به قرص داری و ی نفر که ذهنتون آروم کنه.

سابقه من هم این بود بخاطر مرگ پسرم و اتفاقاتی که برام افتاده چندبار به خودکشی دست زدم خودزنی میکنم

خودزنی کردنم دست خودم نیست  وقتی  یادم میاد چجوری  اون بیشرف تو اتاق زندانیم کرد نذاشت حتا موقع مرگ پسرم کنارش باشم دلم میخواد خودمو تیکه تیکه کنم

دیگه چیکار کنم من

مشاور رفتنم بزور خانوادم فرستادنم وگرنه دلم نمیخواد برم  فقط دلم میخواد سر قبر پسرم باهاش تنها باشم خلوت کنم حرف بزنم

مرگ تو شد پایان نفس هام پسر عزیزم🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسردگی داری عزیزدلم

در اصل افسردگی ینی

جمست مریضه هورمونات بهم ریخته به روحت میزنه

روانپزشک با داروهاش هورموناتو تنظیم میکنه.

اضطرابت کم میشه خوابت تنظیم میشه ب زندگی برمیگردی

فقط خودتو درمان کن با اتفاقات زندگی سختی داشتی و باید پذیرا باشی چون بعدا حالت بدترمیشه

😔😔پسرت چندسالش بود؟ حتمابروروانپزشک داروبخور بهترمیشی عزیزم

۲ سال

من از این دنیا دیگه نمیترسم فرقی نمیکنه چه بلایی سرم بیاد روانی بشم یا هرچی

من فقط دلم میخواد با پسرم تنها باشم

مرگ تو شد پایان نفس هام پسر عزیزم🖤

۲ سال من از این دنیا دیگه نمیترسم فرقی نمیکنه چه بلایی سرم بیاد روانی بشم یا هرچیمن فقط دلم میخواد ب ...

چرافوت شد ؟واقعاسخته  داغ بچه ولی خب زندگی ادامه داره حتما بهترمیشی داروبخوری 

باید بری روانپزشک دارو بگیری. هم مشاور روانشناس که باهات صحبت کنه. هر دو با هم. منم بعد از فوت پدرم اضطراب و افسردگی و تپش قلب گرفته بودم خودم زنگ زدم روانپزشک نوبت بگیرم گفتن اول باید بری روانشناس اگه نیاز به دارو داشتی خودش ارجاع میده روانپزشک که همینم شد. من هم مشاوره گرفتم هم دارو. یک ماه دارو خوردم حالم خیلی بهتر شد دیگه نرفتم

عزیزدلم تسلیت میگم امیدوارم خدا بهت صبر و امید رو برگردونه

اگر مشاور گفته بری روانپزشک پس برو تا دارو بده بهتر شی

اصلا فکرای منفی ک ادما دارن رو قبول نکن یا روانپزشک رفتن رو بد ندون

اگر نری ممکنه هورمونات بدتر بهم بریزع و حالت بدتر شه به مرور زمان

اما پیش روانپزشک خوبی برو 

هرچقد زندگی سخت باشه یروز روزای خوبتم میان 

عموی منم سرطان داشت کلاس پنجم فوت شد هنوزم خانواده با یادش غمگین میشن اما خداروشکر هرکسی درحال تلاش برا بهتر شدن زندگیشه 

مادربزرگم یوقتا ناراحت میشه ولی خیرات میده یا هرچی یکم اروم میشه

خدا به دلت صبر و شادی بده 🫂ناامید نشو 

سرطان

عزیزم تهرانی؟ دکتر اکبر سلطان زاده 

فوق العاده است

من توی ایتا دو تا کانال خیلی خوب رو دنبال می کنم‌... خیلی خیلی عالی هستند... بهتون توصیه می کنم حتما برید به نگاه بهشون بندازید.راستی من هیچ نفع و سود مالی برام نداره (منظورم دوستانی هستند که می گن تبلیغ می کنی )  اگر هم تبلیغه، تبلیغ کار بسیار مفید و قشنگ  دوتا متخصص هست که من خودم  ازشون استفاده می کنم. کانال طب بنیاد مصیرhttps://eitaa.com/masirbonyad_ir         _____ و دومی کانال همسران خوب  هست... فوق العاده است _____   https://eitaa.com/hamsaranekhoob    ___  در مورد کانال همسران خوب توی یک تاپیک قبلا توضیح دادم.. توی تاپیک های من تاپیک "  اونهایی که دارن با مشکلات دست و پنجه نرم می کنن"..برین توش... کامل توضيح  دادم