2777
2789
عنوان

کیا پدر مادرشون اینجوری بودن

50 بازدید | 3 پست

من بچه بودم پدر مادرم همیشه دعوا میکردن از بین خواهر برادرم فقط من خیلی احساساتی و زود رنج هستم

الان ۱۸ سالمه صدا داد و فریاد بابام میاد قلبم تند تند می زنه میترسم خواهر برادرم اینجوری نیستن به خودشون نمیارن ولی من خیلی میترسم درحدی که قلبم تند تند بزنه به حس ترس و استرس  شبا هم قایمکی زیر پتو گریه میکنم  اصلا از داد و فریاد خوشم نمیاد 

الآنم بابام با مامانم دعوا کرد همینکه بلند حرف میزنند من میترسم قلبم میخواد بترکه 

چیکار کنم با من هم کاری ندارن ولی من خیلی حالم بد میشه به مامانم و بابام وقتی آروم هستن قضیه رو میگن اصلا به رو خودشون نمیارن خواهر برادرم هم از اونا بدتر همیشه دعوا میکنن از من هم بزرگتر هستن واقعا حالم بده نمیدونم چیکار کنم

من

همینجوریم موندم

تو کوچه یا خیابون دعوا میشه

کاری هم بمن ندارن از ترس لرزم میگیره

ریشه تو کودکی داره

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.