2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رتبه ۶۰۰۰ در کنکور انسانی، بسته به منطقه و سال، معمولاً امکان قبولی در رشته‌های غیرپزشکی، مدیریت، حقوق، حسابداری، علوم اجتماعی، روان‌شناسی (آزاد یا پردیس خودگردان) و برخی رشته‌های علوم انسانی دانشگاه‌های دولتی را می‌دهد.

برای اینکه دقیق‌تر بگویم، چند نکته مهم است:

1. منطقه شما (۱، ۲ یا ۳) – سهمیه‌ها و ظرفیت‌ها متفاوت است.

2. دانشگاه مورد نظر – دانشگاه‌های سطح بالاتر (مثل علامه طباطبایی، شهید بهشتی، تهران) ممکن است برای رتبه ۶۰۰۰ محدود باشند، اما دانشگاه‌های سطح پایین‌تر و پردیس خودگردان راحت‌تر می‌شوند.

3. رشته‌ها – برخی رشته‌ها با تقاضای بالاتر، مثل حقوق و روان‌شناسی، رتبه لازمشان پایین‌تر است، ولی رشته‌های مثل علوم اقتصادی یا مدیریت در دانشگاه‌های خوب ممکن است سخت‌تر باشند.

به طور کلی:

حقوق، روان‌شناسی، علوم تربیتی، علوم اجتماعی، مدیریت → احتمال قبولی در دانشگاه‌های دولتی و آزاد.

حسابداری، اقتصاد، علوم ارتباطات، علوم انسانی → احتمال قبولی خوب، مخصوصاً در دانشگاه‌های آزاد یا پردیس.

اگر بخواهی، می‌توانم لیست رشته‌ها و دانشگاه‌هایی که با رتبه ۶۰۰۰ منطقه ۲ احتمال قبولی دارند را آماده کنم تا دقیق ببینی چه انتخاب‌هایی منطقی است. می‌خوای برات این لیست رو درست کنم؟

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
بچها با رتبه ۵ هزار تجربی منطقه دو چی میشه اورد؟

برای رتبه حدود ۵۰۰۰ تجربی منطقه ۲، شانس قبولی در رشته‌های پرطرفدار پزشکی و دندانپزشکی دولتی خیلی کم یا تقریبا صفر است، اما هنوز چند گزینه قابل توجه هست:

---

۱. رشته‌های پیراپزشکی دولتی

داروسازی دولتی → تقریبا نیاز به رتبه زیر ۱۰۰۰–۱۵۰۰ منطقه ۲ دارد.

پرستاری، علوم آزمایشگاهی، اتاق عمل، هوشبری، بهداشت حرفه‌ای، مامایی، بینایی‌سنجی، شنوایی‌شناسی و …

رتبه قبولی حدود ۳۰۰۰ تا ۶۰۰۰ منطقه ۲ است، پس برای شما قابل دسترس هستند.

۲. رشته‌های پیراپزشکی دانشگاه آزاد

تقریبا همه رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی آزاد بدون محدودیت رتبه (با شهریه) می‌توانند انتخاب شوند.

مثلا:

پزشکی آزاد

دندانپزشکی آزاد

داروسازی آزاد

پرستاری، اتاق عمل، هوشبری آزاد

۳. رشته‌های غیرپزشکی مرتبط

زیست‌شناسی، علوم تغذیه، شیمی دارویی و برخی رشته‌های علوم پایه هم ممکن است انتخاب شوند.

---

💡 جمع‌بندی:

با رتبه ۵۰۰۰ منطقه ۲:

شانس پزشکی و دندان دولتی خیلی کم است.

پیراپزشکی دولتی و دانشگاه آزاد یا رشته‌های غیرپزشکی راحت‌تر در دسترس هستند.

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

نمی‌دونم اما رشته هایی که تاپ نیستن مثل روانشناسی قطعا نمیشه ولی برای رشته هایی مثل تاریخ و جامعه و عربی و چیز هایی که علوم پایه هستم اینها هم قطعی نمی‌دونم 

من خودم برای این که ببینم چجوریه از همون chatgpt استفاده کردم