2777
2789
عنوان

به نظرتون باید بچه دار شد

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 30 پست
آخه وقتی حقوقت کفاف خودتون ۲ نفر نیست چطوری یکی دیگه هم اضافه بشه با این همه هزینه

نگاهت خیلی سطحی و کوتاه مدته

نگاه بلندمدت داشته باشید 

الانرو نگاه نکنید وضع اینجوری نمیمونه

لایک نکن لطفا😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه بیاد اوضاع گرونی نابسامانی کشور هم حل میشه

من خواهرم وضع مالی‌خوبی نداشت و همیشه از بچه دار شدن میترسید ولی از وقتی بچه دار شد به شوهرش یه کار خیلی خوب پیشنهاد شد

نگاهت خیلی سطحی و کوتاه مدتهنگاه بلندمدت داشته باشید الانرو نگاه نکنید وضع اینجوری نمیمونه

وقتی نتونی الان از پسش بربیای چطوری می خوای به آینده فکر کنی

من خواهرم وضع مالی‌خوبی نداشت و همیشه از بچه دار شدن میترسید ولی از وقتی بچه دار شد به شوهرش یه کار ...

اینا خرافاته اگر اینجوری بود اینهمه کودک کار و فقیر نداشتیم

من خواهرم وضع مالی‌خوبی نداشت و همیشه از بچه دار شدن میترسید ولی از وقتی بچه دار شد به شوهرش یه کار ...

من خودم زمانی که ازدواج‌کردم بچه دارشدم هیچی نداشتیم قطعا تلاش همسرم صبرخودم بیشترشد تا تلاشی نباش برکتی هم نیست  الا دخترم ۱۷ سالش.ولی واقعا شرایط اون زمان با شرایط الا خیلی فرق کرده شما همین قیمت دلار تو یه ماه اخیر نگاه کن گویای همه چیز هست 

آره ولی من خیلی احساساتیم و تنبلی تخمدان هم دارم همش پدر شوهرم میگه برای اینکه زندگیتون محکم بشه بیا ...

چقدر بد که به خودشون اجازه دخالت میدن تو همچین مسئله مهمی

بچه هیچ ربطی به محکم شدن زندگی نداره این یه باور قدیمی غلطه

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️کاربری دوم (aniish) هستم💜✨️

آره ولی من خیلی احساساتیم و تنبلی تخمدان هم دارم همش پدر شوهرم میگه برای اینکه زندگیتون محکم بشه بیا ...

شرایط مالی تون چطوره ؟ خیلی سخته؟

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

چقدر بد که به خودشون اجازه دخالت میدن تو همچین مسئله مهمیبچه هیچ ربطی به محکم شدن زندگی نداره این یه ...

دقیقا و چقدر انسان که بعد بچه تازه مشکلاتشون بیشتر و چقدر با بچه جدا شدن

خونمون ۱ خوابه است.شوهرم کارمند ساده است ماهی ۲۶ تومن میگیره.

تقریبا حقوق خوبی میگیره 

تازه سن شما کم نیست. به فکر اینم باش 

تنبلی تخمدان داری. اصلا معلوم نیست با یکبار اقدام باردار بشی یا زمان ببره 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

آخه اینکه بتونی از پس هزینه ها هم بربیایی مهمه دیگل

برمیاید

وضع تغییر میکنه

مامانم همیشه میگه بچه شیرینه ولی تربیتش شیرین تر

شما قرار نیست بچه تو صفر تا صد ساپورت کنی لقمه حاضر بزاری دهنش

درسته؟ شما باید یک بچه مستقل و با تحصیلات بار بیاری

الان دختر بزرگم ۷سالشه ترم ۱۰ زبان،چرتکه فرستادم، از مهر یوسیمس میره، کلاس قرآن میره

ژیمیناستیک ۳سال رفت

استخر خودم میبرم شنا یادش میدم

امسال میره کلاس دوم

از ۳سالگی انگلیسی یادش دادم

ببین دارم برای تربیت و آیندش تلاش می‌کنم

پس همه چیز پول کامل نیست

اینایی که برات لیست کردم، خیلی هزینش کمه یعنی قسطی دادم شده از پسندازم، دادم ولی دارم براش وقت میزارم

دختر کوچیکم ۵سالشه نوبت آموزش اونم میشه

الانم ۳۳ سالمه

لایک نکن لطفا😬