خیلیا رو دیدم با اینکه کارشون خوبه اما چون تازه کارن مشتری نمیاد و یا کلا کارشون نمیگیره خرج وسایل و موادم درنظر بگیریم خیلی نمیصرفه،کسی هست تونسته باشه به درآمد بالا برسه از آرایشگری؟لاین کوتاهی و شینیون و رنگ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
متاسفانه الان هر سالنی بری میگن با مشتری بیا یا از همه لاینا تکمیل دارن من هرجا رفتم خاهرش میکروکار بود دوستش میکاپ بود ینی بالای ۲۰۰تا سالن رفتم خسته شدم
من هم میکاپ هم میکرو هم تتو بدن هیچی خانه دارم🤣 متاسفانه الان هر سالنی بری میگن با مشتری بیا یا از ...
تو سالنی هم ک اموزش دیدم و شروع ب کار کردم از پرسنل اونجا ک میکرو براشون زدم مشتریا میپرسیدن کار کیه خوبه سالندار میگف دوستم دوستش میکرو کار بود ک من پیشش اموزش دیدم اینو یکی از بچه های اونجا ک دوست بودیم گف گفت کارای تورو میزنن ب اسم خودشون 🤐 اومدم بیرون الان دیگ هیشکی رحم نمیکنه نمیگن دست اینم بگیریم بیاد بالا
تنها راهش اینه برای خودت کار کنی،من شینیون و کوتاهی میگم برم یاد بگیرم؟بعد صندلی اجاره کنم؟یا ارزش ن ...
صندلی اجاره کنی اوایل واقعا مشتری نیس و همش باید مدل بزنی ک با هزینه مواد یا کم قیمت ک خود هزینه اجاره درنمیاد ولی یاد گرفتنش خوبه ی هنره ک تو دستت داری منم ی صندلی میز گرفتم تو خونه عید دست و بال شوهرم خالی بود قسط میداد من تو دیوار اگهی گذاشتم واس میکرو قیمت مناسب خرج خودمو دراوردم ولی ب خونه ب ندرت میان میکرو باز قیمتش بالاس الان منطقه ما ۲۵۰۰میزنن من تو خونه ۱تومن ک ۵تا مشتری تو عید جور کنم باز ۵تومن میتونم یکم خرید خودمو کنم کوتاهیی یا شینیون هزینش کمه اگ شینیون بخای یاد بگیری حتمااا باید میکاپ هم کنارش یاد بگیری یکی فقط واس مو نمیاد پیشت خاهرمم شینی رفت ولی خیلیا گفتن فقط واس مو نمیتونیم بیایم الانم میره میکاپ