2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث حسودی نیست منم کنکوری نیستم حرف اینه آشکارا دروغ میگن مگه میشه عضو هزار تا موسسه باشی این حجم از ...

چه نشه؟

من غیر دولتی بودم بچه‌ها اون موقع ۳ تا آزمون آزمایشی شرکت میکردن ولی وقتی ۲ تا آزمون تو یک روز میفتاد یکیشو میرفتن بقیه آزمون ها  رو هم تو خونه خودشون نگاه میکردن.

بعد از ظهرها هم تا ۸ کلاس خصوصی بودن

معجزه کن صبر مرا 
اولش هوش ارثی بعدش تلاش بعدش پول واسه داشتن امکانات رتبه برتر شدن

دقیقا تو اگه هوش نداشته باشی و تلاش هم‌نکنی از کجا رتبه برتر میشی اخه ... رتبه برتر شوخی نیست باید شبانه روز درس خوند براش اونم از سال ۱۰ دبیرستان 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

من با هیچیش کاری ندارم 

اینکه کجاها رفته 

قطعا تلاش هم کرده و نتیجه نوش جونش 

فقط کارش که تبلیغ چندتا موسسه می‌کنه غیراخلاقی هست 

مگه با چندتا موسسه میشه پیش رفت؟! 

اینکارش اصلا درست نیست 

دروغگویی تو روز روشن.....

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

اونو نمیدونم ولی یه چیزی میدونم که رتبه ی یک کنکور به این خاطر میشه رتبه ی یک کنکور بجای اینکه وقتشو برای زدن تاپیک به زندگی این و اون میره وقتشو میزاره روی درس و تمرکز روی موفقیتش و حاصل زحماتشم میبینه حالا من بگم اون بدبخته اون فلانه اونجا رفته اینجا رفته چه تاثیری داره؟ تاثیرش روی زندگی اون صفره روی زندگی خودم یه موج منفی و بدبختی و اینده ی پوچه ... پس بیخیال زندگی این و اون بشید

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

دقیقا تو اگه هوش نداشته باشی و تلاش هم‌نکنی از کجا رتبه برتر میشی اخه ... رتبه برتر شوخی نیست باید ش ...

هر چقدر علم روانشناسی بیشتر پیشرفت میکنه بیشتر متوجه اهمیت هوش حتی تو مسایل ساده روزمره میشن 

ψ ❤️

هر چقدر علم روانشناسی بیشتر پیشرفت میکنه بیشتر متوجه اهمیت هوش حتی تو مسایل ساده روزمره میشن

اوهوم‌دقیقا 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

اونو نمیدونم ولی یه چیزی میدونم که رتبه ی یک کنکور به این خاطر میشه رتبه ی یک کنکور بجای اینکه وقتشو ...

بنده سرم تو زندكي خودمه تا به حال هم راجع به كسي تاپيك نزدم ولي قرار نيست هر چي از دهنشون در مياد بكن بهش لعنت بهش؟؟ 

بنده سرم تو زندكي خودمه تا به حال هم راجع به كسي تاپيك نزدم ولي قرار نيست هر چي از دهنشون در مياد بك ...

منم با شما موافقم منظورم همونا بود که این حرفا رو میزنن

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.