2777
2789
عنوان

منو ایننننننن😐😐😐😐😐

184 بازدید | 32 پست

پسر عموم منو میخواد بعد من فقد ۱۶ سالمههههههه اون ۲۸ هم پول زیاد داره هم قیافه یعنی نگاش میکنم هنگ میکنم اولا من اصلا حالا حالا ازدواج نمیکنمممم بعدا واقعا من ازش خیلی کوچکترم ،چطوری؟😐😐😐😐

And if death was coming for you ,l'd give my life for you

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

22 ساااال ای وای از دست مردا

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

اون اسگله یه پیشنهادی داده 

منم زنعموم جدی یه چند باری بهم گفت پسر اونم بزرگتره ۱۰ سال 

یه ماشین وارداتی تازه گرقت بود میگفت اگه قبول کنی اینم واسه تو همه مراسمام با ما😂😂

دیگه با شوخی من هعی بهش گفتم نه😂