2777
2789
عنوان

چرا ازدواج بعضیا راحت جور میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 71 پست
اینو واقعا نمیدونم🫠ولی به نظرم تلاشش دست خود ادم نیست که شکستش هم پای خودمون نوشته شهفکر کنم اگه اص ...

ولی متاسفانه خیلی از دخترای سرزمینم از یه سنی به بعد بدون ازدواج  احساس باخت دارند و از زندگی لذت نمی‌برن . پول دربیارید ، تیپ بزنید، تفریح برید، مهارت هاتون رو افزایش بدید ، زبان دیگه یاد بگیرید ، پادکست های روانشناسی و انگیزشی گوش کنید .وقتتون رو پر کنید از فعالیت ، به رشد خودتون کمک کنید خواهید دید با ازدواج و بدون ازدواج احساس خوبی دارید

عزیزم ان شاالله یه همدم خوب قسمتت بشه ...ولی بیشتر از همدم از خدا یه انسان خوب بخواه ...

خدا خدا خدا اگر میخاست زندگی من به این بدبختی نمیکشوند جهنم درست کنه از لحاظ روحی نابود بشم همش بگم چیم کم بوده که نیومدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ولی فک کنم واسه من ناممکنه

نه گلم به وقتش میاد 

شعار نمیدما واقعا میاد

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

ولی متاسفانه خیلی از دخترای سرزمینم از یه سنی به بعد بدون ازدواج احساس باخت دارند و از زندگی لذت نم ...

چطوری وقتی خانواده محدود کننده مذهبی سنتی داریم؟ این مال یه آدم پولدار هست نه بدبخت بیچاره هایی مثل ما 

ولی متاسفانه خیلی از دخترای سرزمینم از یه سنی به بعد بدون ازدواج احساس باخت دارند و از زندگی لذت نم ...

بله بله

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

اینستاگرامروی پروفایل اینستاشون، کانال تلگرام هستکه هم نایج اونجاست و هم اینکه اون بالا پین شده موار ...

عزیزم نمیدونید چقدر هزینه میگیرن؟

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

نه گلم به وقتش میاد شعار نمیدما واقعا میاد

کی دیگه؟ من چهل سالم تموم شد.دلم از این میسوزه شرایطم از هر نظر خوبه ولی ازدواج برام دست نیافتنی شده

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

چطوری وقتی خانواده محدود کننده مذهبی سنتی داریم؟ این مال یه آدم پولدار هست نه بدبخت بیچاره هایی مثل ...

خدا رو چه دیدی شاید پر گرفتیم ...شاید زندگی رو از سر رفتیم...

معجزه خداوند مهربان رو دست کم نگیر دختر خوب. یه جای عجیب میذاره تو کاسه ت که خودت هم نمیدونی جواب کدوم کار خوبت بوده... پس سعی کن خوب باشی و فرافکنی نکنی

عزیزم همین ک میگی یهویی غیبشون زده ، یعنی بدون اینکه کوچکترین احترامی گذاشته باشن به شان شما و خانواده ات ، زدن زیر همه چی . نه توضیحی نه عذرخواهی نه هیچی .

همین نشون میده چقدر ادم های بیشعور و خودخواهی بودن . باید خداروشکر کنی ک قبل عقد و هرجور تعهدی ، بینتون بهم خورد . وگرنه من دیدم طرف بعد سه ماه عروسی یهو دختره رو طلاق داد میگفت حالا ک فکرشو میکنم میبینم نمیخامش😐

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

عزیزم همین ک میگی یهویی غیبشون زده ، یعنی بدون اینکه کوچکترین احترامی گذاشته باشن به شان شما و خانوا ...

همیه دیگ خیلی بده خیلی وقتی خوشبختی یکی دیگ رو میبینی ولی خودت سهمت میشه بدبختی 

نمی‌دونم به خدا اعصابم خرابه