2777
2789

وقتی پیام دادم اولش پرسید شما و منم بهش ابراز علاقه کردم بعد پرسید من نشناختم اسمتون چیه کی هستین و منم دوتا پیام دیگه برای ابراز علاقه فرستادم و اسممو مستقیم بهش نگفتم و فقط بهش گفتم همونی هستم که فلان موقع باهم حرف زدیم بعد اون دیگه جوابی نداد به نظرتون این نشونه ی چیه اگه نظرش منفی بود چرا حداقل یه نه نگفت؟

و اینم بگم که تا حالا با هیچ دختری نبوده و کاری و درسخونه

شاید نخواسته دلتو بشکنه

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا فکر کرده غرورت میشکنه اینجوری

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
خب اگه اینطور بود میتونست یه نه بگه مگه نه؟قبلا میخواستتم ولی من نخواسته بودمش

پسری که تو رو واقعا نخواد هیچوقت بهت مستقیم نمیگه نمیخوامت ، فقط میزاره و میره

اینو از من به عنوان خواهر بزرگترت بپذیر و قید اون پسرو بزن و فقط به فکر خودت و پیشرفت خودت باش چون اون پسر تو زندگی تو جایی نداره

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..