2777
2789

من داشتم عزیزم

بله بعد از زایمان برطرف میشه اما دیابت بارداری یک نشونه هست که اگه شما سبک تغذیه و تحرک و کلا زندگیت رو عوض نکنی در سال‌های آتی مستعد ابتلا به دیابت پایدار هستی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من داشتم عزیزمبله بعد از زایمان برطرف میشه اما دیابت بارداری یک نشونه هست که اگه شما سبک تغذیه و تحر ...

شما چند روز بعد زایمان آزمایش دادی ؟چند شد قندت بعد زایمان 

شما چند روز بعد زایمان آزمایش دادی ؟چند شد قندت بعد زایمان

وقتی توی پرونده نوشته که دیتبت بارداری داری همون توی بیمارستان و قبل از ترخیص، چند نوبت قند خونت رو چک می‌کنن بعدش مرخص می‌کنن

فکر کنم ۵-۴ ماه بعدش آزمایش دادم و میانگین قند سه ماهه رو چک کردن که مشکلی نداشت

از آخرین زایمان من سه سال میگذره عزیزم و کلا همه چیز رو تغییر دادم که پایدار نشه

وقتی توی پرونده نوشته که دیتبت بارداری داری همون توی بیمارستان و قبل از ترخیص، چند نوبت قند خونت رو ...

من عزیزم ده کیلو وزن کم کردم خیلی صورتم زشت شده یعنی بعدش بخوام دوباره یه کم وزن اضافه کنم برمیگرده الان شما غذا کم میخورین هنوزم؟

من عزیزم ده کیلو وزن کم کردم خیلی صورتم زشت شده یعنی بعدش بخوام دوباره یه کم وزن اضافه کنم برمیگرده ...

الزاما بحث کمتر غذا خوردن نیست عزیزم، بحث درست غذا خوردنه. من شاید الان از قبلا بیشتر بخورم ولی بیشترش پروتئینه، و کربوهیدرات و شیرینی و چربی خیییلی کم شده توی رژیمم.

علاوه بر همه اینا تحرک داشتن خیلی مهمه، آب کافی نوشیدن، ساعات منظم خواب و بیداری و غذا خوردن…

توی گوگل سرچ کن”دکتر جاویدی متخصص تغذیه”، برو پیج اینستاش رو ببین. به زبان کاملا ساده توضیح داده همه چیز رو