2777
2789
عنوان

کنکور یه لحظه بیاین لطفاً

56 بازدید | 6 پست

سلام وقتتون بخیر...

من بین دوراهی شدیدی گیر کردم،نیاز به راهنماییتون دارم.

اولین ساله که می‌خوام پشت کنکور بمونم.(انسانیم)

نمی‌دونم چه آزمونی شرکت کنم.پارسال قلمچی بودم؛سطحش خیلی بالا بود ولی من درست و حسابی تحلیل نکردم و نخوندم و نتیجه هم نگرفتم.

حالا بین سه آزمون موندم...

قلمچی هزینه‌ش ۱۳تومنه و دو هفته یکباره آزموناش،همه هم حضوری.جامعه آماری بالایی داره ولی خب میگن تقلب و اینا هم هست.

گاج هزینه‌ش ۹ و خورده‌ایه،اینم دو هفته یکباره و ۲۱ آزمون داره تا کنکور.

گزینه دو ۵و۲۰۰ هزینه‌شه و دو هفته یکباره اینم و ۱۴ آزمون داره که ۵تاش مجازیه،بانک سوال رایگان داره،شنیدم جامعه آماریش پایین و فیکه، دقیق نمی‌دونم...

همکلاسیام امسال دوتاشون گاج بودن ۲ رقمی شدن.گزینه دو هم داشتیم ۳ رقمی شده،قلمچی هم بودن حدود ۵ نفرشون دورقمی و سه رقمی شده رتبه‌شون.

با توجه به هزینه(برام مهمه) و سطح سوالات(می‌خوام در حد کنکور و چه بسا بالاتر باشه) راهنماییم کنین.خیلی خیلیییی سردرگمم...

کدوم بهتره؟ جامعه آماری مهمه؟

(هدفم رتبه‌ی ۲ رقمی و فرهنگیانه چون متاسفانه امسال به دلیل ظرفیت خیلی پایین با رتبه‌ی سه رقمی بچها قبول نشدن و می‌خوان پشت بمونن؛میخوام هم سطح اونا بشم.)

من انسانی نبودم تجربی بودم از سطح سوالات انسانی زیاد خبر ندارم ولی با توجه به هزینه و جامعه اماری که میگی برات مهمه بین گاج و قلمچی یکیو انتخاب کن گاج هم انتخاب خوبیه

ازمون سوال شبیهش خیلی کم توی کنکور میاد مهم اون تحلیله هست و مدیریت زمان یاد گرفتن. 

گزینه دو واسه تجربی که خوب نبود انسانیو نمیدونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میگی گاج سوال مشابه کنکور نداره؟

داره. منظور من چیز دیگه ای بود

اینکه خیلی مهم نیست که سطح سوال قلمچی بالاتره یا گاج. چون عین و کپی هیچ سوالی نمیاد. مهم تر از اون تحلیل آزمونه چون تو ازمون میدی که متوجه شی این دوهفته که درس خوندی چه مباحثی رو نیاز به مرور بیشتر داری چه مباحثی رو یاد نگرفتی. بیای اونارو جا بدی توی برنامه هفته بعدت

و مدیریت زمان یعنی یاد بگیری چطوری تشخیص بدی سوال سخته یا اسون که رد کنی یا روش وقت بزاری

منظور من این بود بین قلمچی و گاج از این لحاظ زیاد سخت نگیر

داره. منظور من چیز دیگه ای بوداینکه خیلی مهم نیست که سطح سوال قلمچی بالاتره یا گاج. چون عین و کپی هی ...

من فکر میکنم سخت و سطح بالا باشه بهتره چون باعث تلاش بیشتر و آشنایی با سوالات نکته دار و سخت میشه.

من فکر میکنم سخت و سطح بالا باشه بهتره چون باعث تلاش بیشتر و آشنایی با سوالات نکته دار و سخت میشه.

خب از این لحاظ اگر هزینه قلمچیو داری برو قلمچی. به تقلبش کار نداشته باش ترازتو نبین بقیه چیزاتو نگاه کن فقط